:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
A kako bi bilo da na ovom topicu preskocimo znane velikane, hiljadu puta pominjane pa da povadite filmske 'dragulje' koje ste otkrili, za koje vecina nije cula...ili nije imala prilike da ih vidi?
Dajte predlog za neki maestralan film, koji je promakao vecini, i nikad nije postao hit.
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ono sto sam ja gledao,sto mi se jaako svidelo a nije postiglo neki veci uspeh je film Balkanska Pravila (sto se domacih tice) a sto se stranih tice,to je Band Of Brothers - ratni film koji traje 10 sati od prilike i koji je fenomenalno uradjen! Mnogi koje sam pitao nisu nikada culi za njega a u svetu je osvojio brdo nagrada!
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Mene je odusevio film Simone...a steta sto taj film nije imao svoju premijeru i sl.
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Jos jedan u nizu slicnih je i Catch me if you can......nisam ni cuo kada je izasao ili bio u bioskopima ali fim je toliko dobar.....nemam reci!
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Catch me if you can (Leonardo Di Caprio) je bio premijerno prikazan na FEST-u 02 ili 03 i u Tackwood Cineplexu (najjačem beogradskom bioskopu) se prikazivao najmanje 5 nedelja ......nekoliko puta je bio tema Trailer-a, televizijske emisije o hit filmovima .....
......promašio si temu... :p
|
|
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
BARAKA
Dokumentarac uz muziku Dead can dance, sniman na 162 lokacije sirom sveta...
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
wolfcorleone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 11
|
|
Znate li da je film Once upon a time in America koji je 1984 snimio Sergio Leone,po premijernom prikazivanju propao u Americe jer je kljucnih sat vremena filma zbog nasilja bilo odseceno.A znate kome su dali da ga sece?Reziseru idiotskog Police Academy serijala.Na srecu posle Leoneove smrti film se opet prikazivao i postigao zasluzeni uspeh
|
|
|
|
|
|
interspeed Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 15 Mesto: beograd
|
|
neznam da li je nekogledao film "rocket man" film je iz 97. ako neko zna gde mogu da ga nabavim neka me obavesti plz
|
_________________ Ride smart and live long |
|
|
|
|
colabora Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Dec 2004 Poruke: 2228 Mesto: Beograd
|
|
Ima jedan spanski film koji se zove Demasiado Corazon... meni se mnogo svideo... bio je bas lose ocenjen iako je vrlo interesantan. Ako neko bude imao priliku, neka ga obavezno pogleda! Ja sam ga davno gledala... mozda bi moji utisci sada bili drugaciji, ne znam...
Da, Victoria Abril glumi sestre bliznakinje.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
SWAT je film koji su najavljivali kao spektakl, ali je film ocaj. Ne mogu se sad bas sjetit jos nekog debakla, ali taj film mi je takav promasaj bio. Grozan
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Villy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157
|
|
Po meni je to Ekvilibrijum, mnoogo mocan film, koji nije dobio svoju bioskopsku sansu kakvu zasluzuje.....
|
|
|
|
|
|
goran bobi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
ja mislim da da water world je bio mnogo skupan film bijo bi lepo da je dobio neku nagradu bilo gde takoi mislim i o filmu mummy returned mnogo lep film
|
|
|
|
|
|
|