:: |
Autor |
Poruka |
leticija1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Avg 2004 Poruke: 58 Mesto: Zagreb
|
|
Da ili ne?
|
_________________ Možda te se sjetim,
pa ti u san doletim.
Zanimljivo će biti,
više ti se neće sniti!
Lagano ću te skinut,
Te u nebesa vinut. |
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Na sta mislis kad kazes "prijelazna veza"? Jel to mislis na ono "klin se klinom izbija", ulazak u vezu da bi se zaboravila prosla veza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shea je napisao/la sledeće: | Na sta mislis kad kazes "prijelazna veza"? Jel to mislis na ono "klin se klinom izbija", ulazak u vezu da bi se zaboravila prosla veza? |
da
|
pa ti u san doletim.
Zanimljivo će biti,
više ti se neće sniti!
Lagano ću te skinut,
Te u nebesa vinut. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Nisam bas za tu varijantu. Najcesce svi zavrse povredjeno.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Da,jesam za prelaznu vezu. Ona moze u mnogome da pomogne.Prvo,vrati ti neko malo poljuljano samopouzdanje,sluzi ti da zaboravis neke stvari,a posle nje si spremam za novi pocetak.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Jos uvijek se dvoumim dali je ta veza pametna ili ne. Nakon zadnjeg prekida sam iskreno razmisljala konzumirati jednu takvu da dodjem sebi. A onda....pogledam tog "sretnika" i kazem si da on to nije zasluzio. Ne bih ni ja voljela da sam ja nekome neka cekaonica, kolodvor u kojem su se sklonili dok ne dodje sljedeci vlak da ih odveze na destinaciju koju zele.
Zato zaboravi "prijelaznu vezu", nadji si hrpu "prijatelja" s kojima ces se zezati i izlaziti. Nisi u vezi vec samo razgledas primjerke s kojima je jednog dana veza moguca.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da... najlakse da prebolis osobu pre te osobe..
|
|
|
|
|
|
neobicna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 76
|
|
Pa, ja sam za, ali jedino ako se toj drugoj osobi napomene kakva je situacija - da ce verovatno posluziti za utehu nakon neke veze, pa ako on/ona prihvate - sami su trazili...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neobicna je napisao/la sledeće: | Pa, ja sam za, ali jedino ako se toj drugoj osobi napomene kakva je situacija - da ce verovatno posluziti za utehu nakon neke veze, pa ako on/ona prihvate - sami su trazili... |
da, to zvuci posteno.. no, ne vjerujem da bi bash netko pristao na to, ili?
|
pa ti u san doletim.
Zanimljivo će biti,
više ti se neće sniti!
Lagano ću te skinut,
Te u nebesa vinut. |
|
|
|
|
Ellectra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2005 Poruke: 106
|
|
Veliki problem sa prelaznom vezom jeste upravo to-sto je prelazna za vas, ali ne mora to biti i za osobu sa kojom ste u vezi. Najcesce se desi da vi dobijete ono sto ste hteli, neobaveznu,bez-emotivnu zabavu sa likom koji vam je dovoljno simpatican da popuni prazno vreme, ali da taj lik celu pricu shvati ozbiljnije i zavrsi veoma povredjen kada vi odlucite da je "proslo prelazno vreme" i da je dosao trenutak da nastavite dalje. Jedini nacin koji ja vidim da se takva veza zavrsi bez uzajamnog povredjivanja jeste potpuna iskrenost, ma koliko surova bila, jer ona jedina moze da zastiti obe strane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naime, dvoumim se pokretat li nesto il ne. imam jednog frenda koji je ok.. sladak je i sve to, al jednostavno nije moj bivsi.. i to je to.. hm, ne znam..
|
pa ti u san doletim.
Zanimljivo će biti,
više ti se neće sniti!
Lagano ću te skinut,
Te u nebesa vinut. |
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
ja ne bih nikada imala takvu vezu, lakše bi preboljela bivšeg na neki drugi način, ali ako nekome pomaže baš takva veza, onda zašto da ne!
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|