www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nesebar
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~
::  
Autor Poruka
pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 23, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e zao mi je ali ovde vec moram da vas prekinem..sve dok ste predstavljali sam gradic bilo je sasvim OK ali za dogovore ove vrste molim vas koristite opciju pp, u redu?pozdrav oboma i nastavljamo dalje sa prezentacijom ovog mesta Wink (bez ljutnje) Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 27, 2006 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, izvini pinkie!!! Wink

E ovako da ja saberem utiske 8) , znaci ovako Nesebar je mali gradic u Bugarskoj, ne previse ekskluzivan i doteran, ali veoma bogat istorijskim sadrzajem. Medjutim on je extra ziv grad, narocito sto se tice nocnog zivota, prepun je mladih i onih koji se tako osecaju. Nije nesto narocito bogat Lux Hotelima, sa vise zvezdica, uglavnom je privatni smestaj. Ne bih ga preporucio starijim i ozbiljnijim osobama koji od letovanja ocekuju prostrane i lepe plaze, kristalno more, tisinu i odmor. Preporucio bih ga mladima i onima koji mogu da izdrze 10/20 dana ludovanja, ne spavanja... Kad god sam se vratio iz Nesebara trebalo mi je bar nedelju dana da se oporavim. Tako da, vidimo se sledece leto!!! Wink

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 2:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vala vise ne idem u Nesebar,niti u Bugarsku uopste.Bila sam dva puta,i oba puta sam smestaj imala u Nesebar-u,mada sam dosta vremena provodila u Suncevom bregu.Kao prvo more je odvratno,ja da se kupam u svakakvim travkama i meduzama ne zelim,jedina atrakcija tamo su mi bili talasi.Pod dva vreme je promenjivo,isto je kao u Nisu,moze vam se desiti da svih 10/15 dana bude izuzetno lepo i suncano,a moze se desiti i da sve vreme pada kisa,kao meni.Provod uopste ne sporim,jer je fenomenalan,ima nekoliko dobrih diskoteka,cak i jedan srpski kafic gde ima i dosta makedonaca,provod je extra.Ako bih opet otisla tamo to bi bilo samo zbog nocnog provoda,i zbog niskih cena,mada su dosta vise nego pre dve godine.Ako neko zeli da ide,mogu vam dati broj telefona coveka kod koga sam ja imala smestaj,bas je jeftino,a stan je super,jer preko agencije ce vas samo odrati a dobicete supu,kao moj drug prosle godine,i jedna napomena,nikako ne trazite smestaj u vili Zlatka,jer cete se pokajati ako ne i otici drugog dana Wink

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je tacno, jako treba obratiti paznju preko koje agencije se ide, jer kao sto vec rekoh, bugari su cigani i vrlo lako se moze desiti da dobijete ocajan smestaj, sa osobljem pored kog vam novcanik, telefon, nakit itd. jako lako moze pojesti mrak!!! Ja nemam tih problema, vec tri godine idem preko iste agencije, u kojoj poznajem gazdu. Smestaj mi je uvek bio dobar. Za sve one koji planiraju da idu bez agencije, jedan savet, vrlo lako vam se moze desiti da vas izbace iz smestaja (meni se to desilo zbog divljanja, muzike...) i da onda usred letovanja morate da trazite novi smestaj za preostale dane, sto je veoma tesko!!! Wink

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo tako,meni se to nije desilo jer sam imala fenomenalnog gazdu stana,lud je 100%,svakog dana sam pila kafu sa njim,nije se bunio ni zbog glasne muzike,ni zbog ljudi koji su dolazili kod nas.Ali moj drug nije prosao bas tako dobro,imao je smestaj u vili koju sam pomenula,i isterali su ga posle 5 dana,pored toga mu ukrali i mobilni telefon,i ja sam imala problema sa gazdaricom jer joj je smetalo sto sam dolazila tamo,pocela je da me vredja,i doslo je do fizickog obacuna Wink ,nisam mogla da se kontrolisem Wink .U svakom slucaju Nesebar ce mi ostati u lepom secanju,zbog ludog provoda,i ljudi koje sam tamo upoznala,vise srba na jednom mestu nikada nisam videla,setnja kroz Nesebar je apsolutno ista kao setnja kroz Nis!

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ovako...za sve koji sumnjaju u lepote bugarskog primorja:

Love don't let me go

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos malo slika

Love don't let me go

hristinadj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Nov 2006
Mesto: Nish

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nenormalan nocni provod treba otici ali samo jedanput ja sam isla dve godine i druge godine vec malko dosadi, Santo bar obavezno posetiti

paosmarsa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Jan 2005
Mesto: VojvodinA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 06, 2009 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slucajno sam naisao na ivu temu, pa rek'o da pitam, ide li i dalje neko u Bugarsku na more? Jedno vreme je stvarno to bio hit (niske cene, lud provod, prepuno ljudi iz Srbije, ...), ali u poslednje vreme bas neznam nikoga ko je bio. Od nekih ljudi sam cuo da su i Bugari podigli cene i to znatno... Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~ -> Nesebar Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon