:: |
Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
E hvala zaista svima na lepim recima i cestitkama, trudim se da stignem sve na ovom forumu, koji mi je veoma prirastao za srce a tako i ljudi na njemu. Ma ne samo ljudi, prijatelji.
Zaista sam bio ovako kad sam video ove lepe reci:
@PiNkLaDy: tebi kao prvoj koja mi cestitas cu se prvi zahvaliti. Hvala od srca na lepim recima koje si mi uputila. Nadam se da cu jos puno postova iskucati, ali onako od srca, da mi bude gust..
@..::[ TuCko ]::.. : hvala lepo kolega, znam da sam brz, kao zec. Ali u nekim stvarima sam pravi Lala.
@skorpijica: sugradjanko fala, da znas da napredujem svaki dan, ali zahvaljujuci dobrim ljudima kao sto si ti. 9. sprat nije nista idem do 99. 8)
@ann02: tenks i ja tebi sve najbolje zelim.
@Sascha336: naravno samo furam napred.
@zilika: eee tvoja lepa cestitka me jako iznenadila. Svi ste pozvali na tulum koji si ti organizovala.
Zurka sa penom, jaooo nisam bio nikad na takvom tulumu, ali cuo sam da je fest super!Jaooo jos u moju cast...
Zeljko nam peva, super.. 8)
A za J.Lo cu se ja pobrinuti na after-partiju.
@nenadmorpheus: fala na lepim cestitkama.
@cika Kure: fala Kumeeeeeeeeeeeeee.
@M@RCHELLO: fala za cestitku, trudim se a i za muziku se trudim, drago mi je da ti se svidja sta pustam.
@Toplica Milan: I ja to kazem, daj Boze da se jos dugo druzimo.
@gaga021: falja Gagice....
@lekicb: prijatelju na cugu idemo kad god oces, cao.
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
fiiiiiiiijuuuuuuuuu,
prolete GiGiMix pored nas kao mlazni avion!
Pa kolega najiskrenije chestitke!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Oho ho!!! Pa svaka ti cast majstore. Dace bog pa cete se ti i ta tvoja kantica jos duuuuuuugo kotrljati na domacem.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
C *e *s * t *i * t * a * m
Ja te jurim a kad cu te stici.....boga mi tesko ali cu se potruditi.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
gigi bre, pa ja ovo nisam videlaa!! cestitaam!! bravo
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Bravo Gigi
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitam Gigimix!!!!
samo tako nastavi, da nas uveseljavas svojim postovima
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
i ja cestitam komsija
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|