:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
Pismo koje je pre 286 godina dospelo u pogrešno sanduče stiglo je ovih dana na pravu adresu. Pismo koje datira iz 1718. poslao je zvaničnik luteranske crkve iz Ajzenaha u obližnji Ostenhajm, u Nemačkoj, a u njemu se predlaže izbor novog sveštenika. Pismo je greškom isporučeno u grad istog imena, ali u okolini Frankfurta, i završilo je u gradskoj arhivi. Karl Šnajder, istoričar iz ”pravog Ostenhajma, bio je zaintrigiran kada je od prijatelja iz "pogrešnog" Ostenhajma čuo za neobično pismo u arhivi. Detaljnim ispitivanjem, Šnajder je otkrio da su imena i događaji iz pisma verni istoriji njegovog grada.
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Eto i onda pljuju po nasoj posti u Srbiji .. pa nasi su extra brzi
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Naravno, naši ne samo da su brzi, nego su i lepi!
Naročito cure koje rade u poštama.
Eto, znam jednu Julijanu...
Najlepše plave oči na Miljakovcu, a i šire...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Ja kad sam otisao sa Miljakovca , u posti je radila neka debela .... zvali smo je Blek Stena ! Maltretiirala penzionere stalno !
Tu o kojoj pricas kume mora da je Serdjo ubacio preko veze !
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
E kume, nisi u toku! Tamo su izvršili reorganizaciju, pa je sada Blek Stena
uznapredovala, koliko čujem radi na istovaru onih džakova i sanduka... tako nešto...
Nego, ta Julija... mislim, ustvari ne mislim, nego... ma šta da ti kažem,
čudo od deteta! Nema Serdjo takvih, ova je *****jedinstvena...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|