:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
@Djoko...znas onu "zbog tebe sam Djokice namazala okice..." e ajde ovaj...malo se smiri...moze? Aj 1,2,3 udahni duboko,sad kazi sta te muci?
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
E sad Djoko ....Djoka pesma !!!
Taman sam mislio da ti je posaljem , a sad NEDAM !
Posalji dedu kod Branke Sovrlic , pa nek mu ona peva na uvce !
|
|
|
|
|
|
KURIR DJOKA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 26 Nov 2004 Poruke: 7
|
|
sanjice duso jedina ozbiljna dali postoji mogucnost za neke od ovih pesama sto zam upisao? izvini za ono malopre
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
KURIR DJOKA je napisao/la sledeće: | mr The Crow moj deda mi je zatrazijo tu pesmu moguce da Branka peva ali nije njena pesma ispocetka ali kad vec tolko pametujes de posalji nekom od administratorima zbog Dede mog |
Neznam ko podjebava preko neta i ko je uzivo p.... , prvi si poceo, time protivrecis samom sebi ili je to govor tvoje duse da se prvi kacis po netu a da si uzivo p.... , polako mi ovo postaje glupo nista te nisam dirao prvi, ako sta imas slobodno se javi sa privatnom porukom.
|
_________________ NAS NOVI SPOT - na BN music TV i na KCN music TV i na naravno na Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=6LxWWoU_LME
Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret
http://www.youtube.com/pokretband
Poslednja prepravka: TheCrow datum Pet Nov 26, 2004 10:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Citat: | sanjice DUSO pun sam energije a trenutno sam sasvim sam kuci rado bi DJOKA teo da ROKA ..........................ovaj ja sam moje muzicke zelje vec objavio a sad sto drugi pametnjakovici nemaju druga posla nego da podjebavaju preko neta posto uzivo su obicne P---- babe..... |
Djoko,ajde ti lepo svoju energiju trosi na nesto pametnije,a ne na prozivanje i vredjanje da nebi bilo stvarno ROKANJA
|
|
|
|
|
|
A u Svedskoj kako je ?! Hladno jel' ...?! Al' standard !
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebiga , sa kim ja sad da slusam Poranio Milorad ?!
|
|
|
|
|
|
PREVARANT Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Nov 2004 Poruke: 23 Mesto: Eskilstuna/Kragujevac
|
|
Potpuno se slazem i neutralan sam u vasim diskusijama ali bih rado hteo imate pesme o kojima su rec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gazda _djole u svedskoj je trenutno -9 kao sto vidis ja sam iz Svedske/Kragujevac isto kao bivsi clan KURIR DJOKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|