www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Diesel muzika
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  

da li je muzika devedesetih bolja od ovih danasnjih zamislenih estradnoh zvezda?
da
77%
 77%  [ 14 ]
ne
16%
 16%  [ 3 ]
NE PODNOSIM NI JEDNE NI DRUGE
5%
 5%  [ 1 ]
NE RAZUMEM SE
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 18

Autor Poruka
Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 4:05 pm    Naslov poruke: Diesel muzika Na vrh strane Na dno strane

Secate li se ove muzike, dobra stara muzika koja je obelezila 90-e godine, sta mislite o njoj, da li je jos uvek slusate i da li ste je nekad voleli, koji su po vama najbolji izvodjaci, pesme?
po meni od dance najbolji je dee monk - samo zelim da znam, a od turbo folka nino - sta cu mala s'tobom! ! !

da li je muzika devedesetih bolja od ovih danasnjih zamislenih estradnoh zvezda?

peca1989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: ***SRBIJA***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u to je super muzika, i dan danas je slusam a znam i brdo ljudi koji je takodje slusaju!!

tomislav horvat
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iskreno nikad cuo za tu muziku

al' koza pamti

Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehehehe sad sam sve cuo ko bre tebi uopste reko da je to dizel muzika dizel muzika nepostoji al postojali su dizelasi al to nije isto tad u to vreme su bili najvise orkeri i ti dizelasi ili ti u prevodu sabani koji su uvlacili dukseve u farmerice obicno zalizani nosili kozne jakne a dole obucu trnerku i izbacuju lance da se vidi sta imaju e toliko o tvojoj dizel muzici koja nepostoji Mr. Green

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alo ULT_RAS necemo da se vredjamo Wink , kao prvo u to vreme rokere je vec odavno prekrila "zelena trava zaborava mog", postojali su dieselasi i punkeri, skinsi.
Sta fali trenerkama, maxarama, koznim jaknama, upasivanju... za lance se slazem to sam oduvek smatrao za sabanisanje.
Postujem tvoje misljenje, ali mislim da nisi upravu, seti se ko je dolazio na koncerte cece, branke sovrlic, nina...
Imao bih jos jedno pitanje kako bi ti nazvao vrstu muzike kojom se bavio Ivan Gavrilovic?
Poz. 8)

Poslednja prepravka: Beat_93 datum Sre Dec 28, 2005 5:23 pm; ukupno izmenjena 1 put

generalni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: Rotterdam

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 1:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dizel muzika?

nikad nisam cuo za to. a isto cujem nazive kao sund, turbofolk, dancefolk, popfolk itd.

ja vise volim starije pjesme 80-ih do 92-ih godina, kao
halid muslimovic i beslic, muki gredelj, sinan sakic, dragana mirkovic,
nervozni postar, marinko rokvic. to su moji favoriti.

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi kad sam rekao Diesel muzika, nisam mislio na odredjeni muzicki pravac, vec sam to vise rekao figurativno, jer su tu muziku naj vise preferirali dieselasi 90-ih godina!!!
Hvala na razumevanju!!!

rimidalv
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako niste culi za to!!! pa gde vi zivite??? najjaca muzika ikad napravljena kod nas Exclamation

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto sam ti vec rekao, znaci gde god pa pogledas u istorijatu muzickih paravaca neces naci nigde dizel muziku.Jeste ok slazem se da su postojali dizelasi i da je to sto su oni slusali nazivano dizel muzikom al to je narod tako nazvao bas zbog toga sto su pripadnike takve muzike nazivali dizelasima.Za ono da je rokere kako ti kazes prekrila "zelena trava zaborava mog" se neboh slozio nikako, ja nisam roker al znam da ih je tad bilo koliko hoces, i da slazem se da su bili i pankeri.

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 17, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno je to super muzika i naravno da se i dalje slusa, a najbolji od su mozda....
funky g, dee monk, dr iggy... ma bilo ih je

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 18, 2006 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne kazem ja bilo je rokera, ali su vec polako poceli da se gube, Bijelo Dugme se uveliko raspalo, Riblja Corba je tu jos jedina nesto radila i jos par grupa... Dance muzika je tada, uz narodnu, najbolje napredovala i ljudi su sve vise i vise poceli da je slusaju
Sto se tice imena Dieselasi, neki izvodjaci su i sami sebe nazivali Dieselasima, evo jednog slikovitog primera, naslovna strana albuma Energija - Malo sutra
Pozdrav!!! Wink

Liliana
Upozorenja: 2 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 02 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 21, 2006 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam taj muzicki period... I strani i domaci... The best of su neprevazidjeni Culture Beat, Dr. Alban, Snap, Magic Affair, captain hollywood, Dee monk, May-day, Funky g Ivan...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Diesel muzika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon