:: |
Autor |
Poruka |
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Svakodnevno se sirom sveta dogadjaju razne stvari za koje nauka nema objasnjenja . Zasto bi onda sumnjali i u mogucnost pojave koja je tema ovde ?
Hajde napisi nam nesto o tom svom iskustvu .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Pa evo..Moj tata je svestenik,i jedno vece posle Srpske Nove Godine mi smo dosli u Crkvu da skinemo ukrase sa Badanjaka i jedan ukras se zapleo za granu..i kada smo ja i mama htele da slomimo granu...zacuo se plac....Tata je bio napolju..a mi smo bile same u Crkvi.....I plus to nije bio obican plac...bio je kao kada neko ubija dete....
O da....i redovno u toj Crkvi za neki veliki Praznik Kandila se ljuljaju....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Zaista neobicno iskustvo .
Meni jedan "pametnjakovic" odavde rece da ce mi sve to najbolje objasniti neki lekar . Mislim da je on njemu potrebniji nego meni .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
I ja mislim da je njemu potrebniji.....Kako neki ljudi...neveruju ni usta....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
enna777 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~
|
|
au.. to jeste bedak. Mozda je neko stvarno bio tamo...
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
|
falcon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 10 Jun 2005 Poruke: 81 Mesto: Bijeljina
|
|
Svi koji ne vjeruju da se pokazao lik Isusa u Bijeljini neka dodju da vide, i dan danas stoji.
P.S.
Da i mi malo razvijemo turizam
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
ja sam cuo za taj slucaj i ja licno verujem u isusa
|
|
|
|
|
|
Mirel123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 219
|
|
Gledala sam na tv-u isto da se negdje u hrvatskoj slicno nesto dogodilo
|
|
|
|
|
|
lela17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 163 Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)
|
|
Imam i ja jednu priču za vas...nije se meni desila ali sam čula od drugarice i još 100 ljudi što su bili u toj kuči.
Živjele su 3 cure učenice u jednoj kuči i još je ljudi živjelo u toj kuči. Jednu noč one se sjetile da zoveju vraga...i to i napravile. Kao što su svi znali da je demonski sat 3:00 ujutru one su u to vrjeme skupile svječe i otišle u krug. Zvale ga nešto vremena i onda vidjele nije se ništa desilo i otišle spavati. A nisu primjetile da su se na zidu te sobe nacrtale tri tačke . . . za te 3 cure. Svaku noč je jedna umrla i svaku noč jedne tačke nije bilo. Kažeju da se još uvjek čuje neko u toj sobi da lupa i upalijiva svetla a nema ni žive duše unutra,zaključana vrata,i na vratima jedan veliki krst preko.
Ja nisam mogla da vjerujem toj priči stvarno samo uplašilo me je ništa drugo. A kažeju da je istina! A sad vi vjerujte
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Obavestenje:
Ova je tema spojena sa temama misterija jer se u obema nalazi mnogo slicnih postova idodirnih tacaka, te ukoliko neko trazi post koji je postavio u bilo kojoj od ove dve teme,ili bilo koji tekst vezan za misterije, ovde ce ga pronaci
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
mene je sve to vise na psihi kad neko nes umisli
|
|
|
|
|
|
nemanja69 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 2 Mesto: Beograd
|
|
pusti ti njih enna777,dok covek ne dozivi taj neveruje,svidjaju mi se tvoji tekstovi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|