:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
SPEKTAKL Sinoć u prepunom Domu sportova
Urnebesna noć s Bajagom
ZAGREB - Zaglušujućim ovacijama u prepunoj maloj dvorani Doma sportova, u koju doslovno ni igla više ne bi stala, zagrebačka je publika na najbolji način Bajagi i Instruktorima čestitala njihovih 20 godina karijere.
- Za večeras smo se dogovorili da ne pričamo puno kako bismo vam stigli odsvirati što više pjesama - obratio se Momčilo Bajagić Bajaga razdraganoj masi, koja je s oduševljenjem pozdravila njegove riječi. I doista, za tu priliku Bajaga i njegovi Instruktori pripremili su nikad zgusnutiji repertoar, u koji su uspjeli strpati sve svoje brojne hitove, ali i poneku manje popularnu pjesmu, kako bi dostojno obilježili svojih prvih 20 godina. Uz ”Grad, ”Dobro jutro, ”Drugove, ”442 do Beograda, ”Dvadeseti vek, ”Plavi safir, ”Kad hodaš i druge pjesme razgaljena gomila nije štedjela glasa, vjerojatno osvojivši titulu najmoćnijeg zbora.
- Ljudi moji, mi, evo, slavimo 20 godina od svog prvog koncerta u Zagrebu. Međutim, za nas vrijeme kao da je stalo i uopće nas ne zanima što godine prolaze - najavio je vrckavi gitarist Žika pjesmu ”Godine prolaze, uz čije su se taktove zatresle tribine.
Baladična ”Zažmuri malčice je smirila atmosferu i označila kraj službenog dijela koncerta, nakon čega su uslijedili urnebesni bisovi, koji, činilo se, nikada neće stati.
- Hoćemo još! - grmjela je cijela dvorana, na što je vidno ganuti pjevač odgovorio:
- Eh, da vi znate koliko tek ja hoću, ne biste ni trebali vikati! Beogradski gosti koncertni su spektakl ipak, nakon više od dva i pol sata, morali privesti kraju, otpjevavši zajedno s publikom ”All you need is love.
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
a jesi li ti bila, ja nisam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... naravno da sam bila ... nemaš pojma šta si propustio ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... pa ako voliš Bajagu, onda znam da imaš pojma ... e oduševili su me svi redom... a Žile, kao i uvijek, najviše .. .kakvo iživljavanje na gitari, do bola ... ma bilo je fenomenalno... samo da je potrajalo još malo duže... eh...
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
pa nisam nešto previše vezan za njih, puno mi emotivno uzbuđuju partibrejkersi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|