:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Jedna britanska nastavnica, u želji da podstakne đake da uživaju u svakom danu života, ispričala im je da će zemlju uskoro pogoditi meteorit i poslala ih kući da se oproste sa porodicama, prenosi Beta. Kako piše britanski list San, nastavnica koja predaje u jednoj privatnoj gimnaziji u Mančesteru, shvatila je da je vrag odneo šalu tek kada je veći broj učenika počeo da plače.
Nastavnica se obraćala grupi od 250 gimnazijalaca okupljenih na redovnoj jutarnjoj prozivci u katoličkoj gimnaziji "Sveti Mateja". Najavljujući da ima za njih loše vesti, ona je saopštila đacima, starim između 13 i 14 godina, da će meteorit pogoditi zemlju za desetak dana i da bi trebalo da se vrate kući i oproste se od roditelja.
Kada su prestrašeni učenici počeli da plaču, nastavnica je brže-bolje počela da objašnjava da nije imala zle namere, već je želela da đake podstakne "da uživaju u životu". "Neka deca su bila 100 odsto ubeđena da će uskoro da umru", izjavio je britanskom listu jedan od roditelja.
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Hvala ti bože, nisam najgori!? Evo jedne gore od mene, pa još - nastavnica!
QQ kume, vide li ti ovo?
Pa posle kažu "slušaj nastavnike"... Sve se to izopačilo sačuvaj nas bože...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Zato ih ja nikad i nisam slusala .... sta oni pa znaju .... Bolje zna Zorka
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ovo me podseti na onaj dobri stari vic iz vojske:
Stigao telegram vojniku da mu je umrla majka, pa će ti to gosn. major da mu "suptilno" saopšti.
Postroji četu i komanduje:
"Tri koraka napred, svi koji imaju majku!
Istupi i ovaj nesrećnik, a major će njemu:
"Šta se ti guraš gde ti nije mesto, marš nazad, umrla ti majka, na ti telegram!"
Ojha!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ccccc Hogare.. Hogare sta bismo mi bez tebe......
|
|
|
Alexa985 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Nov 2004 Poruke: 89 Mesto: Nepoznata lokacija, negde izmedju jave i sna, u zemlji racunara, video igara, piva i lepih devojaka
|
|
I ja svima pricam da je poceo smak sveta, kod mene padala kisa 3 dana neprestano, a sad sija sunce a napolju 5 stepeni...
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
pa zar jos ima mastovitih uciteljica ?!?!
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
a izgleda da ima....samo ne znam cemu davanje u javnost njihovih mastarija....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|