www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li bi uradili???????
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 3:52 pm    Naslov poruke: Da li bi uradili??????? Na vrh strane Na dno strane

Da li bi postavili slike vas i vaseg partnera/partnerke u nekim slobodnim pozama na neki sajt na internetu?Mozda zbog novca?Mozda zbog VIP statusa na nekom sajtu?Mozda iz radoznalosti?I sta mislite o ljudima koji to rade,pa cak i ne kriju lice...

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 14, 2006 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad,al bas nikad to ne bih uradila.

And break the rule

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 15, 2006 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bi, zasto neko mora da nas gleda, to je smao za nas 2

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 15, 2006 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi to nikad uradio!!!

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha ma daaaaaaaa, kako da ne, nisam valjda toliko poludela...pa mislim da jedino bolesni ljudi mogu da nađu zadovoljstvo u tome...

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja licno tako nesto ne bih uradila, ali imam razumevenja za one koji bi. Ko voli nek izvoli.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

postavljanje slika/fotografija na internet? Zapitam se samo koliko naših članova je postavilo svoje fotografija u svoj album ovde na site-u?
Nisam imao vremena da mnogo pogledam, radoznao sam, ali mislim da neke i nisu bez ičega. Neke su smešne, neke su loode, neke su za "bez komentara", neke su za 18+, neke su... i tako u nedogled. Sada da preciziram odgovor na ovo pitanje, pošto sam svestan da se na internetu sve tajne saznaju i da iako ja mislim da je to anonimno se može naći neko ko će saznati ko sam šta sam i da može pod nekim uslovima da mi tim zasmeta u životu. Pod tim razlozima ne bih stavio fotografije takvog "žanra". Privatnost je jako važna. Neutral

malimravak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 19 Dec 2005
Mesto: Split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto ljudi,sto ćudi.Koga to zadovoljava,a da pri tom ne ugrožava druge,samo naprid...
Ne bih,hvala

Kezmanomania
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Nov 2004
Mesto: IJmuiden

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malimravak je napisao/la sledeće:
Sto ljudi,sto ćudi.Koga to zadovoljava,a da pri tom ne ugrožava druge,samo naprid...
Ne bih,hvala

sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta s*sa...
Sto to je bas fancy Razz
Ja bi postavio ali ne bas previse "vulgarne" slike.

lavica_85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Nov 2005
Mesto: Duboko u njegovom srcu..........

srilanka.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne,nikada

EVERYTHING I DO I DO IT FOR YOU!!!"

kiki-riki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 27 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Што се мене тиче може али док се не договоримо заједно нема ништа од слика...Значи договор кућу гради Very Happy

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i ocekivao sam ovakve odgovore Very Happy
Palo mi je na pamet da pitam jer sam video da masa sajtova daje VIP status na sajtu ako posaljete autenticne slike !
U svakom slucaju podrzavam svako misljenje!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li bi uradili??????? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon