www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koji laptop da kupim?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
buntownik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 11 Apr 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj biti cicija. Baci jos 500 i kupi sebi pravu masinu: SONY VAIO
Kod mene je SONY VAIO PCG-FX301 i vjeruj da me nikada nije izdao. Jednom prilikom sam skidao nesto s neta i radio je 18 dana i noci bez prestanka i bez ikakvih problema. Da kucnem u drvo k'o bebica je.

Ako bas biras izmedju ta dva ja ti preporucujem HP jer je pouzdaniji. Kad ga uzmes odradi mu update BIOS-a.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna on sta je Vaio, i ja imam Vaio PCG FR415S i radio je na njemu kad je bio kod mene, al kako kazu ljudi, mozes samo da se ispruzis onoliko koliko si dugacak..... Confused

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

buntownik je napisao/la sledeće:
Nemoj biti cicija. Baci jos 500 i kupi sebi pravu masinu: SONY VAIO
.

baci jos 500 eurica,gdje se to bacaju da odem da ih skupljam Smile,druze danas je tesko dat 500 eurica,pa makar se radilo i o jakoj masini,ja imam vaio malo stariji model na gigu radi,al ebga za jace sta ne baca mi se bas:) ipak tesko je bacit 500 euricA! Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bacio bih ja i 2000 eur da imam ali.... Rolling Eyes

Sale_VD
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 29 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2005 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzmi drugi znam iz iskustva da je siemens bolji!!!

Bogili
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Okt 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 07, 2005 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako moras da biras izmedju ova dva, uzmi HP. 64bita ti sad ne znace previse, ali kad se sve isprogramira (win, aplikacije) za godinu dana ces imati ''tri puta'' Very Happy brzi komp. VALJDA... imas i mnogo bolju grafiku.

U ovom trenutku taj procesor je stavljen na ovaj model da bi privukao ljude koji o racunarima znaju samo na koliko mu radi proc. ostalo je s*an*e (mada, koliko love, toliko megaherca). sada (sa aktuelnim softwerom) generalno gledano, radi sporije od siemensa, ali ko zna sta ce biti kada dodje win vista. opcekujem napredak. medjutim tada ce HP vec imati masinu koja ce pratiti sve zahteve korisnika i brzi hdd i ddr2 i sve, pa ce tvoj biti ona prelazna generacija kojoj se svi smeju nakon godinu dana sa recenicom "sta ti je trebalo da tada kupujes laptop, na rubu novih tehnologija" Embarassed. siguran sam da mnogi razumeju o cemu pricam.

najbolje je da sacekas jedno 6 meseci. znam da je to malo verovatno. znam kakav sam ja kad dodjem do love za hardver, potrosio bih je juce da mogu... kakvo cekanje do sutra.

ako si za intelov fan, fujitsu-siemens je kvalitetan komp. DDR2 mi se najvise svidja u celoj prici, ali grafika je bljak, nece rediti 64-bitne aplikacije i on j po meni drugi izbor.

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 14, 2006 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kupio sam FCS Amilo A1650G i zadovoljan sam kako radi Smile

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 14, 2006 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U nekoliko casopisa su FSCovi notebookovi ocenjeni kao best buy, pa stoga topla preporuka

tomii8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jun 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 15, 2006 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisi pogrijesio sto se tice tog laptopa (dobar je), ali ja mislim da si kupio Hp-a bi bilo bolje

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ali HP sa tim performansama kosta u najmanju ruku 300 eur vise, on prodaje brend, doduse nudi odredjene prednosti (autonomija), ali opet FSC je best buy upravo zbog velike razlike u ceni a manje u performansama

dellboy84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cini mi se da kasno odgovaram na pitanje ali ja ti preporucujem da ne kupis ni jedan od tih vec neki DELL laptop

dellboy84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 1:12 am    Naslov poruke: . Na vrh strane Na dno strane

Ja ti ne bih preporucio HP jel sam imao lose iskustvo sa servisom, ako nemas para kupi FS, ako imas kupi nekog Dell-a i sigurno neces zazaliti.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Koji laptop da kupim? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon