:: |
Autor |
Poruka |
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
Nisam ga nikada vozio ali sam dosta citao o njemu i super je. Auto visoke klase za bogatiju klasu ljudi.
|
|
|
|
|
|
BeGy_Mc Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 8 Mesto: Kladanj
|
|
Auto je dobar nema sta,ali ja ipak mislim da se on tesko moze porediti sa njemackom trojkom snova.. ova trojka je vec odavno ''hara'' u limuzinskoj klasi,dok VW vise proizvodi aute koji su za potrebu a ne za luksuz..
|
_________________ censored |
|
|
|
|
BeGy_Mc Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 8 Mesto: Kladanj
|
|
Cuo sam da ovi motori u corradu pogovo VR6 veoma se mnogo kvare,pa ih sve manje i manje mozemo vidjeti igdje na ulici
|
_________________ censored |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
BeGy_Mc je napisao/la sledeće: | Auto je dobar nema sta,ali ja ipak mislim da se on tesko moze porediti sa njemackom trojkom snova.. ova trojka je vec odavno ''hara'' u limuzinskoj klasi,dok VW vise proizvodi aute koji su za potrebu a ne za luksuz.. |
Ovo je tacno ali ipak VW ovim modelom moze da konkurise ovoj "trojci" dok je u srednjoj klasi lider.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Ako VW ovim modelom konkurise trojci onda je trojka stvarno nisko pala...
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
BeGy_Mc je napisao/la sledeće: | Cuo sam da ovi motori u corradu pogovo VR6 veoma se mnogo kvare,pa ih sve manje i manje mozemo vidjeti igdje na ulici |
To je neistina,motori kao motori su pouzdani,ali na nshim uslovima,loshe gorivo,ulje ochajno a pogotovo kad ga niko ne menja, takodje niko nije pri keshu da stalno sipa u auto pa chim ga upale ne ugreju ga nego po gasu,a od toga prvo odu tefloni u glavi,pa karike,pa lezajevi i tako sa nekih 120000km do 180000km dobijete auto chiji motor je bukvalno zreo za generalisanje, motor vr6 je zakon
pozzzz
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: |
Ovo je tacno ali ipak VW ovim modelom moze da konkurise ovoj "trojci" dok je u srednjoj klasi lider. |
Na koji segment srednje klase mislish? Imash donju srednju,srednju,i gornju srednju...
U pravu si za donju srednju,tu je Golf najprodavaniji
Srednja klasa: tu je BMW trojka neprikosnovena,passat ne moze dostici taj nivo popularnosti..
visha srednja klasa: tu VW i nema predstavnika,neprikosnoveni lideri A6,BMW petica i E-klasa
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
To je tacno. Skoro svaki motor je u sustini dobar. Steta sto mnogo ljudi ustvari ne vide koliko je vazno zagrejavati motor u voznji pre nego sto pocinje 'prava' voznja.
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Kralj kupea? hahah
mozda nize klase! Auto ne valja nishta,sem mozhda G60 verzije...
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Shaq je napisao/la sledeće: | Auto ne valja nishta,sem mozhda G60 verzije... |
Pa tay G60 "kompresor" ne moze ni 100.000km da sastavi...to ti je najgora verzija i u coradu i u golfu.
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
to je i moj omiljeni auto,drago mi je sto nas ima puno
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
zorancile Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 12
|
|
Mislim da je Golf 2 gti bio jos popularniji od Corada, standardni auto, manje upadljiv, a iste karakteristike.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|