:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E tako, ko je po vama dao najlepsi gol svih vremena... znaci koji gol vam je ostao posebno u secanju??
Pokusajte da opisete taj gol (da bi se i drugi mozda prisetili), postavite slike tog gola (ukoliko to imate) ili kratki video-spotic!
Ovo je moj favorit! Secate se?? To je davne 1988. godine bilo kad je Holandija u finalu EP-a u Nemackoj pobedila tadasnju Sovijetsku Uniju 2:0 i kad su Marco van Basten, Ruud Gullit i Frank Rijkaard zajedno igrali, a kad je Hans van Breukelen branio na golu, dok je Jan Wouters cuvao odbranu. Kao klinac sam sam ovaj gol stalno u repeat motao i nisam mogao da ga se nagledam. Verovatno ima i lepsih golova, ali eto taj mi je iz mladosti ostao u secanju...
Jedan gol koji je sigurno isto ostavio tragove je ovaj:
Ja mislim da je to 1997. godine bilo... prijateljska utakmica izmedju Brazila i Francuske! Mislim da je bilo svecano otvaranje Stade de France, kad je Roberto Carlos iz nekih 35m sutirao na gol, i kad je njegov udarac obisao ceo zivi zid francuske odbrane, da bi pogodio stativu i zavrsio u golu!
Ima i jedan gol koji je Ronaldinho pre 1-2 godine dao, mislim da je Barcelona igrao protiv Milan (liga sampiona) i kad je skoro celu odbranu izdriblao da bi na kraju zavrsio akciju sa sjajnim udarcem u desni donji ugao.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ja bih izdvoji gol koji je dao Mikoli (Fiorentina) protiv Lacija cini mi se, prosle godine.
Lopta mu je prilazila lagano sa desne strane, on ju je polako prstima digao u vazdus i iz voleja zapalio u gornji levi ugao.Zaista extra gol.
Takodje podrzavam ovaj Karlosov gol jer je po meni najbolji sto se tice slobodnjaka.To je bilo 1998. godine, igrao se neki turnir u Francuskoj i ucestvovali su Brazil, Francuska, Italija i Engleska cini mi se.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Svojevremeno kada je igrao Entoni Jeboa dao je dva gola skoro sa pola terena
|
|
|
|
|
|
kara1810 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 67 Mesto: Zagreb
|
|
jedan je diego armando maradona..ipak..predriblati cijelu englesku momčad i na kraju i golmana je gol kakav će rijetko tko ponoviti..
no osim toga imam još par favorita..
neznam točno koji brazilac je to bio ali znam da je bio peleova generacija..
frajer je uzeo loptu,digo si na glavu negdje na 25-30m,nosio ju na glavi,nosio,ne tehnicirao s njom već stvarno nosio na glavi sve dok nije ušo u šesnaesterac i spustio si na volej i zakuco ju u gol..stvarno fenomenalno..
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Gol Dragana Stojkovica Piksija iz kornera protiv Partizana.............
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
"...Pizon je odigrao petom do Blagojevica, Blagojevic centrira i Dule Savic iz polu voleja dirktno u raslje..."
Dule Savic, Dule Savic... 8)
|
|
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
pa jedan od najboljih je almeidin za lacio protiv parme,ali je i zigic dao romi strasan gol
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
zemir Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 47
|
|
zigicev gol protiv rome je jedan od najljepsih golova vidjen na Marakani,
|
|
|
|
|
|
Sympatico86 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2006 Poruke: 3 Mesto: NOVI SAD
|
|
zigicev gol protiv rome je jedan od najljepsih golova vidjen na Marakani,
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Rabah Medjer kad je bilo finale Kupa Sampiona izmedju Porta i Bajer Minhena. Gol sa petom.
|
|
|
|
|
|
SasaJankovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 9 Mesto: Petrovac na Mlavi
|
|
Nikola Zigic
Zvezda - Roma
Mislim da ne treba dodatno opisivati gol
|
_________________ Jagode su Jagode |
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Zvezda - Roma 3 : 1
Zigicev treci golllllllllllll
Totalno ludiloooooooo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|