:: |
Autor |
Poruka |
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Sve cestitke i od mene, zelim ti ako nista manje, bar jos ovoliko poruka i jos puno lepog vremena provedenog na domaci.de!!!
|
|
|
|
|
|
sneskaCA Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 104 Mesto: CACAK
|
|
Evo i ja ti cestitam.
|
_________________ Mozda nisu uvek pored tebe, mozda imaju probleme svoje...Bitno je samo da te vole, i da znas da pravi prijatelji postoje!!!!!!!!! |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala ljudi....jubim vas sve :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
cestitam
ma sta ti ja kazem, jos malo si do jugovica
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
kvala curke :redlips2:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Cestitke pd moje malenkosti za tebe Zili.
Ziva ti bila jos 1000 godina i iskucala bar jos toliko postova.
|
|
|
|
|
|
hvala vasoj malenkosti 8)
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Meni nije jasno kako ja to nisam videla do sad. Slabo dolazim na ovaj deo foruma
LIPA SI LIPA ANDJELI TI SLICE
LIPA SI LIPA.........
Lutko moja, znas sta mislim o tebi i koliko te volim
znaci samo kratko i jasno cestitam
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
|
|
|
hvala najdraza :ILoveYou:
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|