:: |
Autor |
Poruka |
zucko11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 11
|
|
Bicu vam veoma zahvalan ako ovu pesmu pronadjete i stavite na servr.Mislim da nije mnogo tesko HVALA UNAPRED.POZDRAV
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma je u Muzickim zeljama,strana 2
|
|
|
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
Pitanje za administratora
gdje mogu naći riječi pjesme od Ilić Miroslava- slavuja iz mrčajevaca koja ide kao čuvaju se ovce pokraj rijeke
pa neka cura iz grada sa ustima ko pupoljak ruže- i tako to kao se vranac jaše i
pjesma mi je draga jer u njoj su sažeti većina mojih osjećajima vezanim za odnos selo -grad, ljudskost, čojstvo i poetsko nadahnuće.
Neka ti administratorice ne bude teško dešifrirat moje riječi ako znaš za tu pjesmu jer taj hit će imati prizvuke toplih orjentalnih pomamnih ritmova s tvojih vrelih( nadam se) usana iz Izraela.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma je "Devojka iz grada" peva je Miroslova Ilic,trebaju ti reci ili pesma?
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
riječi
draga Administratorice ,
želim je pjevušiti dok bude za vrijeme pauze šetao zagrebačkim ulicama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
još jenom hvala, bilježim se s štovanjem mlada damo.
Da li su ti obrazi rumeni slobodan sam o njima sanjarit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E zucko11 samo da znas pesma je prebacena u MP3 Narodne--> Sabanove starije pesme
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
da li možda igrom slučaj imate pjesmu od grandioznog šabana
" Jedna lasta ne čini proljeće"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imamo naravno
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
hvala , na obavijesti-
bilježim se s štovanjem mlada damo toliko velikog srca i ogromnih ovlasti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zao mi je rujni ali tek veceras ces moci da skines tu pesmu,morala sam na posao,nisam stigla da je uploadujem na sajt ...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|