www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako postupate,sta radite kada ste besni na vama dragu osobu
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
tastatura1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2005

cuba.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Kako postupate,sta radite kada ste besni na vama dragu osobu Na vrh strane Na dno strane

Ako je volite i ako niste toliko besni ili ljuti da morate da raskinete, kako kanalisete bes?
Npr. dogovorite se da se vidite veceras,a ona otkaze iz njoj opravdanih razloga, vi postanete ljubomorni, ljuti.
To se meni dogodilo veceras, a emocije su mi pomesane. Pored razumevanja za njenu sprecenost kao da osecam neku vrstu razocaranja.

Inace pred njom to uopste ne pokazujem, niti bes, ljutnju i ljubomoru ali kada se vratim kuci kao da osecam neku vrstu tuge.
Sta da radim?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ludim po kuci naravno ako se dogovorimo pa me zezne,jedino ako je razlog neka frka ili neki iznenadni rodjaci ili frka sa roditeljima onda je ok al cu (bio ) bih malo razocaran al ne ljut ali ako pregazi nas dogovor zbog nekih prijatelja onda bih poludeo jer to znaci da me nevoli i da me nepostuje cim moze da predje preko naseg dogovora zbog drugih,naravno ako dogovor nije postojao onda bi to moglo da se opravdA ali bi mi bilo zao i bio bih tuzan a mozda i pomalo ljut

....tvoj i u dobru i u zlu....

tastatura1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

cuba.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 10, 2006 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rizmal, bas tako. Dodje nam da im odsrafimo glavu. Ponekad se zaprepastim koliko neke cudovisne mrznje iz mene izleti u toj milisekundi kada kuci premotavam u sebi kako smo se dogovarali pa odustali. Srce mi tada tako jako kuca da me zaboli, a oci maltene zasuze od besa i tuge( pomesanih)

Kako da vise nemam tih sranja u glavi? Kako sebi lepo da utuvim da to nije nista strasno i da to moze samo da mi skodi. Moze mi se desiti da joj kazem neke stvari koje ne mislim.
Jbt kako je za'ebano kada nisi zaljubljen, a joj za'ebanije kad jesi...
Sada mi dodje da ovu tastaturu polupam u komade, da je rezem, palim, drobim

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sta da ti kazem to nemozes da izbacis nikako ako olis tu osobu jer ce ti uvek biti krivo ako je nevidis a to jako zelis tu ti pomoci nema osim mozda da cim ti to kaze zovnes neke ortaske i da izadjes cisto da bi ti oni odvracali misli od nje ako je to moguce,razumes sta hocu da kazzem jeddnostavno bolje je tada biti sa drustvom nego sam jer ako si tada sam moci ces ili da se prozderes ili da je zovnes kazes joj svasta iako to nemislis a da tada bude kasno ili da napravis problem bez problema,kapiras

....tvoj i u dobru i u zlu....

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izderem se na tu osobu, uvredim je. to ne mogu u sebi da drzim.

tastatura1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
pa sta da ti kazem to nemozes da izbacis nikako ako olis tu osobu jer ce ti uvek biti krivo ako je nevidis a to jako zelis tu ti pomoci nema osim mozda da cim ti to kaze zovnes neke ortaske i da izadjes cisto da bi ti oni odvracali misli od nje ako je to moguce,razumes sta hocu da kazzem jeddnostavno bolje je tada biti sa drustvom nego sam jer ako si tada sam moci ces ili da se prozderes ili da je zovnes kazes joj svasta iako to nemislis a da tada bude kasno ili da napravis problem bez problema,kapiras

Mmmmmmm...... pa daaaaa..... U pravu si. Jedino je zeznuto ako pada kisa ili sneg i napolju je hladno...

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa razocaram se. Ja napravim planove da provedem vrijeme s tom osobom i onda mi on otkaze. Puknem naprosto. Ali onda...nikad ne znas sta se desilo. Partner treba da ima razumijevanja.
Deranje, ljutnja, nos u zrak i te ostale price su za djecu. Samo pogorsavaju situaciju.
Iskulirajte ljudi, ako vam je otkazano sigurno postoji razlog za to.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tastatura1 je napisao/la sledeće:
Rizmal, bas tako. Dodje nam da im odsrafimo glavu. Ponekad se zaprepastim koliko neke cudovisne mrznje iz mene izleti u toj milisekundi kada kuci premotavam u sebi kako smo se dogovarali pa odustali. Srce mi tada tako jako kuca da me zaboli, a oci maltene zasuze od besa i tuge( pomesanih)

Kako da vise nemam tih sranja u glavi? Kako sebi lepo da utuvim da to nije nista strasno i da to moze samo da mi skodi. Moze mi se desiti da joj kazem neke stvari koje ne mislim.
Jbt kako je za'ebano kada nisi zaljubljen, a joj za'ebanije kad jesi...
Sada mi dodje da ovu tastaturu polupam u komade, da je rezem, palim, drobim

e bas me je odusevio tvoj post..verovatno ces se pitati sta tu ima da odusevi..ti besan a ja se odusevljavam..ali jako je malo ovako iskrenih muskaraca...i jako malo takvih koji ce svoju iskrenost i svoja osecanja javno izneti...i skidam ti kapu na tome..zaista :wav:
odlicno znam o cemu pricas...ponekad, kada volimo tako smo sebicni..govorim pre svega o ebi..i jednostavno neshvatljivo nam je da neko drugi moze imati obaveza..zar neko zbog koga smo mi u stanju ostaviti sve? odreci se svake moguce smetnje i prepreke..i onda besnimo...i kod devojaka je isto to..mozda cak jos izrazenije...svasta mi prodje kroz glavu..sto ti kazes ne mogu samoj sebi da verujem kakve mi sve gluposti i kakve sve rusilacke tendencije i ideje padnu na pamet..prosto se same sebe uplasim...i ponekad poslajem neku poruku pa se pokajem..a ponekad je samo napisem i sacuvam..to mi ustedi mnogo vise zivaca..izjadam se samoj sebi..a bes prodje...bez svadje...jutro je uvek pametnije od veceri..kad se sve slegne, lakse je obrisati poruku nego pokusati da izgladimo haos koji smo noc pre toga napravili..jednostavno u krajnjem slomi nesto..pregrizi jezik i izborj do 10000000000..ako je vredna toga... Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

tastatura1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:

svasta mi prodje kroz glavu..sto ti kazes ne mogu samoj sebi da verujem kakve mi sve gluposti i kakve sve rusilacke tendencije i ideje padnu na pamet..prosto se same sebe uplasim...i ponekad poslajem neku poruku pa se pokajem..a ponekad je samo napisem i sacuvam..to mi ustedi mnogo vise zivaca..izjadam se samoj sebi..a bes prodje...bez svadje...jutro je uvek pametnije od veceri..kad se sve slegne, lakse je obrisati poruku nego pokusati da izgladimo haos koji smo noc pre toga napravili..

I ja isto imam obicaj da samo napisem poruku a da je ne posaljem vec je isto kao i ti sacuvam. A poruku iskucam tako emotivno sa takvim zarom da je povredim maximalno, ali znam da ako bih je poslao, pokazao bih samo svoju demonsku stranu. Time nista ne bih dobio sem mozda njenih suza i njenog slomljenog srca.
Sada tek vidim koliko smo svi mi, u neku ruku, isti.
Ocigledno je sve najbolje ostaviti da prenoci.
Ima i ona narodna : " Strpljiv, spasen"

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u mom slucaju ja samo oteram "po srpski" Sad

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 11, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Netraba sakrivati svoj bes,ljutnju ili ljubomoru, ja samse uvjerila da je bolje da mu to pokazem nego da krijem jer on sada zna da nemoze samom kako on hoce vec da mora da pazi sta radi! Samo pakazi, nakrajuces ti da obolis zato sto si cutao!

Mivanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 12, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naljuticu se jako,skakacu po kuci od besa,nazvati njegovog najboljeg druga i otici s njim na pice,odbicu mu par poziva,a onda cu se javiti spremna da iz mene potece bujica ruznih reci i on ce reci:"maleni volim te najvise na svetu!",i ja ću zaboraviti sve što sam htela da mu kažem i prepustiću se uživanju u njegovoj ljubavi...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako postupate,sta radite kada ste besni na vama dragu osobu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon