:: |
Autor |
Poruka |
vdjuric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Nov 2004 Poruke: 46 Mesto: Bijeljina
|
|
Interesuje me da li je ko gledao ovaj film? Naime, ovo je rimejk jednog starije filma iz 60-tih/70-tih koji se meni svidja, a na Sanjicinoj top listi sam video da ima novi rimejk. Prvenstveno me interesuje da li je neko gledao oba, pa da otkomentarise razliku...
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Ovaj drugi je bolji iz prostog razloga sto je kombinacija Chris Rock & Adam Sandler razvaljuje. Meni je ovaj novi jako dobar. Cak je Bert Rejndols u filmu kao "pojacajne" iz proslosti. Vrijedi pogledati je ako nista - bar je komedija odlicna.
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Taj stari film nisam gleda, ali ovaj novi sa Sandlerom je dobar i preporucujem da se pogleda.
|
|
|
|
|
|
Alexxc5 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 128 Mesto: Sabac
|
|
Gledao sam i stariji i noviji,po meni je noviji dosta dosta bolji!!
|
_________________ Alexandar |
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam da film ima i staru verziju, ali nova mi se jako dopala...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
Wulfman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Jul 2005 Poruke: 41 Mesto: Novi Sad
|
|
Gledao sam oba,ali mi se Longest Yard vise svida!Preporucujem da se pogleda!
|
|
|
|
|
|
L_A_Z_Lj_I_V_A Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: pakao :)
|
|
nova verzija je zanimljivija, ali izmedju ta dva su i englezi snimili film na istu temu, samo sto je u pitanju fudbal , ne ragbi, sve ostalo je ista prica, zove se MEAN MACHINE i po meni to je najbolja verzija
|
_________________ pricace ti jednom mozda kako sam ja bio stosta..pile moje..pache moje malo....mudrovace badavani kad me nema da se branim..da sam blizu ne bi im se dalo... |
|
|
|
|
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88
|
|
nova verzija je skroz simpa, ima puno dobrih scena
|
_________________ And when the rain begins to fall, you ride my rainbow in the sky. And I will catch you if you fall, you never have to ask me why... |
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
dobar je film,adam nije glumio nekog retardiranog tipa kao iz billy medison a chris rock je ok....pogledajte
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|