:: |
Autor |
Poruka |
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Svakako jedan od najupecatljivijih filmova koji su se u poslednje vreme pojavili... Fantasticna prica, bez obzira na tuzan kraj... Neverovatno dobro odigrano, i osmisljena prica za cistu desetku...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
Sinbad Moreplovac Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 254 Mesto: Zrenjanin
|
|
Odlican film, ali mislim da nije zasluzio OSkara niti toliko hvale! Clintov MNOGO bolji film je Mystic river!
|
_________________ I know some day you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star
in somebody else's sky,
but why can't it be mine!? |
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Tuzan, tezak, ali najbolji film koji sam u poslednj vreme pogledala
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
E pa meni se film, kratko i jasno, ne svidja...nista posebno...s obzirom da je dobio Oskara ocekivala sam mnogo, mnogo vise...A i uostalom, ne volim tuzne krajeve...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja sam odgledala ovaj film i jako mi se svideo...ovaj film je jos jedan dokaz da dobra volja i ljubav prema necemu mogu da nadjacaju sve prepreke...samo me je kraj iznenadio,nisam ocekivala da ce biti onako tuzan...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
film je veoma solidan. Tipican Clint Eastwood film. Tezak ali veoma realan. Jedino mi se nesvidja sto je isti "kalup" kao Rocky a i "cindarela man"
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Jednom recju GENIJALAN FILM. Kada ga odgledate , sedecete jos toliko u stolici dok se ne povratite. Jaka prica, izvanredna gluma plene ovim filmom. Da mu kraj nije ovakakv, kakav jeste nebi bilo nista od njega. Ovako je Clint znao koje sve elemente film treba da ima da bi to bilo ono pravo. *DVA PALCA GORE*
|
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Bavi se pored glavne teme, i dosta osjetljivom temom - eutanazijom, mislim da je to ucinilo ovaj film jos boljim !! Fenomenalan casting, nema sta....
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
tanja-s Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 14 Jan 2006 Poruke: 123
|
|
divan film kao i svi filmovi koje potpisuje on kao reziser i Misticna reka iz 2004 mu je bila super
|
|
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
E da, odlican film, Istvud se pokazao i kao odlican reditelj/producent, sta li je vec bio. Zasluzen oskar.
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ni mene film nije ostavio ravnodusnom. Sasvim zasluzeni Oskari.
Secam se da se skupilo neko drustvo kod mene, i da smo na kraj svi krisom smrkali.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Film je super i odusevila sam se ,moja bliska drugarica je imala slicnu situaciju i zbog toga sam plakala zato sto me je ceo film potsetio na nju!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|