:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
Nervozni Slobodan Živojinović odvalio šamar svojoj supruzi na rođendanskoj žurci žene Harisa Džinovića
Na rođendanskoj žurci koju je nedavno u beogradskom restoranu "Bolero", u čast svoje supruge Meline organizovao Haris Džinović, desio se nesvakidašnji incident! Proslavljeni teniser u penziji, a sada uspešni biznismen, Slobodan Boba Živojinović, na očigled mnogobrojnih zvanica ošamario je svoju suprugu Brenu.
Ovaj skandal je došao kao šlag na tortu filovanu tabloidnim pričama da je brak Živojinovića u poodmakloj krizi. Boba i Brena se sve ređe zajedno pojavljuju u javnosti, a pevačica je šuškanja o muževljevim navodnim neverstvima, baš kao i skorašnje zdravstvene probleme, stoički podnosila, veoma ubedljivo glumeći "srećnu ženu" pred svojim "grandovskim drugaricama". No, sudeći po rečima našeg sagovornika koji je insistirao na anonimnosti, bračna kriza je metastazirala upravo na Džinovićevoj proslavi:
- Kap je prelila čašu na rođendanskom slavlju, gde je Brena došla u pratnji svoje crnokose drugarice iz Novog Sada. Sela je odvojeno od Bobe, što ponosnom Balkancu nikako nije prijalo. Pored supružnika Džinović i Živojinović, među zvanicama su bili i Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, Dragan i Branka Džajić, Željko Joksimović i još mnogi srpski džet-set likovi, i ništa nije slutilo da će doći do svađe. Nešto posle četiri sata ujutru, dobro podgrejan alkoholom, Boba je pozdravio društvo i krenuo kući. U tom momentu ustala je i Brena, na šta je Boba besno prosiktao: "Gde si ti pošla?!"
Naš izvor tvrdi da je, na iznenađenje svih, teniski as tada odreagovao potpuno neočekivano:
- Brena nije stigla ni da mu odgovori na pitanje, kada je sevnula Bobina desnica. Opalio joj je šamarčinu, da bi se nakon toga okrenuo njenoj drugarici i rekao: "A ti, šta gledaš?! Marš u Novi Sad!"
Posle incidenta, Brena je pognute glave napustila restoran i krenula ka parkingu restorana, odakle se zajedno sa mužem (?!) odvezla kući. Šta se kasnije dešavalo između supružnika između njihova četiri zida nije nam poznato, ali je Brenino solo pojavljivanje na koncertu Gorana Karana dalo potvrdu da se strasti nisu smirile.
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Šta, samo je Breni odvalio šljagu?
Nije svakoj trećoj gošći na rodjendanu?
Ovo kvari onu sliku: "U Srbiji svaku treću ženu tuku..."
Kad malo bolje pogledaš spisak zvanica, mogla se tu očekivati
i koljektivnaja razvaljotka... e, moj kume, vidiš li ti gde ja živim...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Pa ja sam zapanjena !!!
Ja sam mislila da je on jos davno lupio sljagu ...
A sto mu nije vratila ???
A sto je on bio nervozan ???
A sto su oni uopste isli na rodjendan zene Harisa Dzinovica ???
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Ma ja bi moj kume tamo lupio svakom po tri sljage , pa taman povecao prosek !
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ja necu moci da spavam sada....jako sam se potresao!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A meni najlepši deo ove priče ovaj:
...Opalio joj je šamarčinu, da bi se nakon toga okrenuo njenoj drugarici i rekao: "A ti, šta gledaš?! Marš u Novi Sad!"
Sve me nešto kopka, da li je ova otišla u NS ili ostala, jer koliko se sećam, na žurku kod Fanatica je došla jedna, baš k'o da ju je Boba poslao...
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
A mozda krenula u NS pa otisla za Zrenjanin ?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E jest kume ...eno na albumu jedna ko' da je popila tri forhenda i volej pride !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma nije to ta, kume!
Ova Bobina "marš u Novi Sad" je imala drukčiju frizuru, nekako
izmedju "očerupana medačka kokoš" i "zemunska sačekuša",
a i bila je deblja, jedva smo je ugurali kroz ona vrata!
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajoj ... ta je igrala Roland Garros sa pet setova u taj breku !
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
Citat: | Opalio joj je šamarčinu, da bi se nakon toga okrenuo njenoj drugarici i rekao: "A ti, šta gledaš?! Marš u Novi Sad!" |
ovo me bas nasmijalo.
a mislim da je sve skupa zalosno
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Gledajuci realno, ona je njega isprovocirala i sto je najbitnije omalovazila s tim sto je dosla u pratnji drugarice a ne s njim, a pogotovu to sto je sela ne pored njega nego na drugu stranu.
I sta ima da ustaje da podje kuci kad on ustaje???
Sta je ocekivala?? Da joj kaze "Ajde mace, cekaj da ti pridrzim bundicu...." ili sta ??
Mislim.... ja Bobu potpuno razumem
Sad, dal je on to trebao javno pred svima, to je sad drugo pitanje.... mislim... dal je trebao samar.... hehehe
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|