:: |
Autor |
Poruka |
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
aha stvarno je xtra odigrao protiv rome. na koliko godina on ima ugovor sa zvezdom ?
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
Zaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 44 Mesto: Karaburma
|
|
Strasan suter,bas ono sto je zvezdi trebalo
|
_________________ Zaca Pandur |
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Kad se sve sabere i nije toliko dobar igrac koliko su ga hvalili na pocetku sezone, jel zna neko zasto nije igrao poslednje dve utakmice?
|
|
|
|
|
|
vedrancar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 66 Mesto: SUBOTICA
|
|
Sjajan je igrac pokazao se kao dobro pojacanje za zvezdu
|
_________________ RADIKALNO BOLJE |
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
Lary je igrač koji se odlično uklapa u koncept ovosezonskog tima Zvezde. Mislim da je dobar potez Šakote i uprave njegovo dovođenje.
I, negde sam videla da Partizan dovodi najbolje strance ?!?
- Brown, Stepp....
Jedini stranac koga je Partizan imao da nešto vredi je Fredy House. Svi drugi domaći timovi imaju bolji scauting stranaca, pogotovo od kako je stručni štab rakara napustio Džile.
|
|
|
|
|
|
Aca 85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 72 Mesto: Karaburma
|
|
Ja bi mu dao nase drzavljanstvo i odma ubacio u reprezentaciju. Strasan igrac.
|
_________________ Volim rodnu grudu jer takav je red,nikad ne zaboravi ko ti je bio DJED . Lepo nam je reko Sveti Sava : Samo Sloga Srbina Spasava . |
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
pozitivno sam iznenadjen,odlican izbor zvezde,bas ono sto joj je trebalo
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
Ne bih da se prepirem ali Brown i Stepp nisu toliko losi igraci, Brown je prve sezone kad je dosao super igrao, atipicno za americke igrace, nije gnjavio loptu, asistirao je i pogadjao kad treba. To sto ove sezone nije igrao kako se ocekivalo je jedan pad u formi...
A Stepp je itekako znao prosle godine dobro da odigra, na nekoliko tekmi je dao preko 25 poena, pogadjajuci trojke sam 7-8 metara, cak je i letnju ligu solidno odradio igravsi u Cavsima... Sad je negde u Spaniji (koja je bolja liga) sto dodatno govori o njegovom kvalitetu.
Ali moram priznati da prvi crnci u partizanu nisu najbolje prosli (kao npr Cotton i sl)
No da ne offtopiciram, sto se tice Lerryja mislim da je solidan igrac, i citao sam neki intervju sa njim u novinama i izgleda da je super lik. Jedna od prednosti nase lige je sto sve vrvi od skauta pa tako se sve vise stranih igraca opredeljuje da dodje u nasu ligu.
|
|
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
ja mislim da ce ako ovako nastavi biti rame uz rame sa holdenom za dve,tri godine
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
andrija985 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 18 Mesto: Va
|
|
Pravo je cudo kako je Zvezda ubola njega, i cudo da je on dosao u Zvezdu. Sjajan igrac najbolji stranac do sad kod nas 1000%
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Ne preterujte ljudi sa njim, nije on toliko dobar, Zvezdi je neophodna titula, da li je on moze doneti?
|
|
|
|
|
|
hitl Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 132
|
|
leri O'benon je veliko pojacanje za zvezdu i to je i pokazao
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|