:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta vise volite,kada vam devojka otovreno pokazuje da vas voli.. mazi vas,tepa vam i slicno... ili kada ono nista ne pokazuje,pa ste u neizvesnosti?
|
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Ja vise volim kad mi pokaze sta zeli nego da ja camim cekajuci. Naravno da ne mislim da to treba odmah da pokaze nego u nekom razumnom roku
|
|
|
|
|
|
GOCARES Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Dec 2005 Poruke: 50
|
|
ma lijepo je kada djevojka pokazuje da joj je stalo...al u nekim granicama...svaki muskarac vise voli djevojku koja mu ne govori svaki cas volim te volim te...jednom rijecju koja mu dosadjuje odnosno pokazuje da ona mnogo vise voli njega...onda se mi oladimo...barem ja...
|
_________________ COVJEK JE ONO STA RADI A NE ONO STA GOVORI |
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
To mi trenutno predstavlja najveci problem posto devojka nece da mi pokaze da me voli i onda je sve gore i gore i na kraju pukne i kaze mi da me voli vise od svega ali da nije htela to da mi kaze zato sto je jednom to samo uradila i taj neki skot je iskoristio to(takve bi ubio!)
|
|
|
|
|
|
denish Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Apr 2005 Poruke: 40
|
|
Kada kaze naravno jer ako mi ne kaze ja cu naci drugu koja ce mi reci
|
|
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Sta vise volite,kada vam devojka otovreno pokazuje da vas voli.. mazi vas,tepa vam i slicno... ili kada ono nista ne pokazuje,pa ste u neizvesnosti? |
Vishe volim kad je direktna,kad pokazuje "signale',tada sam i ja sigurniji u sebe i mnogo mi je lakshe
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ne volim ja cile mile, nego direktno.
Ako ja curi mogu da stavim do znanja da mi je stalo do nje ili da je volim, onda je valjda sasvim normalno da i ja to zelim da osetim sa njene strane. Ne treba 100 puta na dan da mi prica kako me voli i sta ja znam, nego samo da mi da osecaj pa su reci suvisne.
Posto sam velika maza mi prija, ako mi bezuslovno podari njenu paznju i neznost. Nema niceg lepseg kad si umoran, nego da legnes kraj svoje cure i da te ona satima mazi i miluje. A koji muskarac ne voli kad mu cura slatko tepa?!
Nekad i neizvenost ume da bude zanimljiva, jer onda je ipak trud potreban da bi saznao ono sto te zanima. Moras malkice da se boris za nju i njene osecanja, pa ako je onda osvojis, onda je bar potpuno tvoja cim ti kaze sta prema tebi oseca!
|
|
|
|
|
|
djalf DJ Superstar
|
Godine: 47
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 353 Mesto: Funky tornado
|
|
@Jugovic
I sta sad ja da napisem kad si napisao sve sto sam ja hteo 8) . Lepo receno.
|
_________________ Zivot je laksi uz ADSL |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
nemam nista protiv da se potrudim da dobijem njenu naklonost ali sve ima granice. Ne volim "toplo/hladno." Mnogo je tesko nauciti citati zenske misli i za to treba vremena. Volim da mi se kaze bar u pocetku. Kasnije - kako kad.
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
I ja vise volim kad mi to pokaze!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
pa i jedna i druga stvar je lepa na svoj nacin..mada mislim da bih vise voleo kada bi mi devojka to dala do znanja
|
|
|
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
naravno treba da pokaze da te voli, moras to da osjetis i vidis.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|