:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Erdal82 kaze:
Erdal82 je napisao/la sledeće: |
P.S. Mislim da nijedan film sa ovoliko priznanja NE MOZE biti "supalj" ili "glup", bez obzira koliko to tvrdili pojedinci, jer ocigledno je njihov "ukus" diskutabilan, a ne sam film.... |
A prije je rekao:
Erdal82 je napisao/la sledeće: |
Svak ima svoj ukus...a o ukusima ne vrijedi raspravljati... |
Takodjer:
"Nominated" - nominiran, to znaci da TE nagrade nije dobio nego je samo bio na listi mogucih dobitnika.
Nakon ovog brainwashinga sad mi je jos jasnije da mi se film ne svidja.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Kada je rijec o ukusima stojim iza toga sta sam rekao, jer generalno gledajuci izreka je da se o ukusima ne raspravlja, medjutim posto ti spadas u krug pojedinaca koji ZELI da raspravlja o ukusima ovog filma, onda je iz prethodno iznesenih konstatacija o uspjehu filma tvoj ukus DEFINITIVNO DISKUTABILAN....Malo razmisljaj prije nego doneses zakljucke koji su izvadjeni iz konteksta....
I jos jedan mali osvrt vezan za nagrade....I sama NOMINACIJA kod ceremonijalnih dodjela (npr. nagrada americke Akademije) je ujedno i NAGRADA, jer nominirani dobivaju mjesec dana prije same dodjele plaketu kao PRIZNANJE (nagrada) na kojoj su upisana njihova imena i kategorije iz koje se takmice, sto je vecini jednaka privilegija kao i sama pobjeda, da bolje poznajes filmsku industriju to bi vec znao....
Izmedju ostalog, ja sam naveo i osvojene nagrade i one za koje je film bio NOMINOVAN, i jos uvijek ih nisam uspio sve nabrojati, tebe je ocigledno pogodilo to saznanje zbog kojeg si vjerovatno postao ljubomoran, iako ne vidim razloga za tu ljubomoru, ali tvoj odgovor na moj post se ne moze drugacije protumaciti....
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise!
Poslednja prepravka: Erdal82 datum Ned Jul 17, 2005 8:05 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
OK kapituliram , Nicija zemlja je najbolji film ikad snimljen!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Erdal82 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo

|
|
Bas mi je drago sto tako mislis, pa makar to bilo sarkasticno.... 8)
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
Normalno da je najbolji,nabroji jedan domaci film sa vise nagrada,ti ljudi,filmski kriticari,na brojim svjetskim festivalima,sigurno su mu dali iz zajebancije sve te brojne visoke ocjene i nagrade,ma daj,dobro je Erdal gore reko,neka bolesna ljubomora,ne vidim razloga za nju,ako nesto nije iz moje zemlje ,ne vidim razloga da bi bio ljubomoran na to nestai skrnavio to nesta!Film iako je iz balkanskih okvira,ima jako,jako duboku poruku,stvar je u tom skonta li je neko,a u njoj lezi sva umjetnicka vrijednost pomenutog filma!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
Beat_93 Dance Šmeker

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica

|
|
Ja mislim da je to ili neki film Dusana Kovacevica ili Kusturicin film "Otac na sluzbenom putu"
ucinilo mi se da sam negde cuo da je osvojio jako puno nagrada
|
|
|
|
|
 |
clint011 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3

|
|
mislim da je underground (kusturica)
|
|
|
|
|
 |
travolta011 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 133

|
|
pa underground je, ja mislim, jedini dobio zlatnu palmu u kanu!?
|
|
|
|
|
 |
vikira Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 165

|
|
|
|
 |
FilipovicN Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Dec 2005 Poruke: 34 Mesto: Zrenjanin

|
|
Pad u Raj
|
_________________ OK. |
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
definitivno underground................film je extra a brate i dugo traje
|
|
 |
Shamira Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen

|
|
U pravu si!
Nicija Zemlja je stvarno jedan od najboljih filmova!!!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|