www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegov najbolji drug...
Strana 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
amela2hot
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Skoplje

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 12:54 am    Naslov poruke: Njegov najbolji drug... Na vrh strane Na dno strane

Evo ovako, njegov najbolji drug je presladak...a fluid u vazduhu je ogroman...znate da se toj osobi strasno dopadate...mozda vas i voli...
Sta onda?

PS: Imajte na umu da je duga veza po sredi...i da volite svog momka...

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj "fluid" koji postoji je nesto sasvim drugo od ljubavi...on je njegov najbolji drug i tu je kraj svemu...da krenemo samo od situacije kako bi se mi osecale da onaj koga volimo baci oko na nasu najbolju drugaricu...kako bi se tada osecale? Povredjeno ili...???? Nikada ne bih mogla da budem sa najboljim drugom svog decka,ma kolika privlacnost da postoji...privlacnos je nesto trenutno i to prolazi...nikada ne bih mogla da ga povredim tako surovo i budem sa njegovim najboljim drugom...da se nadjem u toj situaciji,pokusala bih da dobro razmislim i da se skloniom na neko vreme...uostalom,ako volim tog decka,nikada ne bi ni mogla da pogledam drugog,a kamoli da me privuce...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 33

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 4:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa pogledam koji je bolji u dusi(izgled je prolazan)...inace mislim da bih pre ostala sa njim....ne bih ga nikako prevarila sa njegovim NAJBOLJIM drugom...

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 4:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cak i da je bolji u dusi od mog sadasnjeg decka,on je njegov najbolji drug...a prevariti ga sa najboljim drugom je nesto najsurovije i najbolnije...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa koleginiciom iznad...ako ga volim..ili jdnostavno duga veza je posredi..ma koliko je taj drugar sladak i koliki god bio taj fluid ako ga uopste moze imati, on je njegov prijatelj..i tu je tacka svakoj raspravi daljoj....cak i kad bih raskinula sa njim, drugar je poslednja osoba na svetu u cije bih narucje pala...postoje stvari koje se ne gaze..a to su ljudska osecanja i prijateljstvo..cak i ako je njegov drug skot i pristao bi na vezu sa mno..ja ne bih mogl to da mu uradim..nikada

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Princeza_21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2005
Mesto: Split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje da to sve ostane u zraku i da ne pokusavas nista... Wink

sanjamalena
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Dec 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Princeza_21 je napisao/la sledeće:
najbolje da to sve ostane u zraku i da ne pokusavas nista... Wink
ako mu je najbolji drug bolje sve neka se stisa pogotovu kod tebe jer da ga prevaris sa najboljim drugom to bi bilo previse i za tebe i za njih dvojicu tebe bi smatrali lakom a oni mozda se posvadjaju a mozda i ostanu prijatelji . u svako slucaju devojka uvek nadrlja. tako da use i u svoje kljuse. iskuliraj njegovog druga ....

andjelinaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Dec 2005
Mesto: Budva

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 02, 2006 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prevariti decka sa njegovim najboljim drugom je najveca glupost koju jedna djevojka moze da uradi! i taj isti drug mu nije pravi drug ako je spreman da mu skine ribu! takvi drugovi su prekrizene nule, nista roba!

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja stvarno ne vidim kakva je to ljubav i kakvo je to prijateljstvo izmedju njih, i gde je tu makar postovanje od strane to dvoje, kad mogu tako da rade iza ledja svom drugu/decku. Kakva bi situacija bila kad bi se cak i smuvala sa njim, pa onda redovno vidjala sadasnjeg, kao njeegovog druga. To ne bi licilo ni na sta. A da ne govorim o tome kako bi mnogo tu stvari puklo...i drugarstvo i ljubav (ako je kao sto kazes)...a na rusevinama se nista novo ne moze sagraditi a da bude stabilno...

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

amela2hot
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Skoplje

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andjelinaaaa je napisao/la sledeće:
prevariti decka sa njegovim najboljim drugom je najveca glupost koju jedna djevojka moze da uradi! i taj isti drug mu nije pravi drug ako je spreman da mu skine ribu! takvi drugovi su prekrizene nule, nista roba!

Ne delim tvoje misljenje...svakom se to moze desiti. Meni licno nije, ali desilo mi se da budem najbolja drugarica i znam kako sve to deluje i na prijateljstvo i na mozda "buducu" vezu...
Mislim da su to samo momenti kad se desi ta hemija...i onda je razum daleko...mnooogo daleko...

leptiric_22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Split

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drzi se mala ti svog starog momka... unistit ces njihovo prijateljstvo i svoju vezu,a ti i njegov drug necete biti sretni u vezi...

And say “i wish i had a life““...

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se da je to nisko, da je to nesto najbolnije ali vi tada o tome ne razmisljate....briga vas je za sve....nije lako, strast vas ponese....

Slicno nesto znam...bili su zajedno mesec dana,a drugovi su bili oko godine...ona u vezi, on u vezi...ali kada su se upoznali prosto se desila strast i proradila je tako jako da prosto nisu mogli odoleti...ona je saznala da ju je prevario, ali joj nije bilo jasno zasto sa devojkom svoga druga...prijateljstvo njihovo je jos uvek tu, jer on n ista ne zna....i nadam se da nikada nece.....

Da li ih osudjivati....?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegov najbolji drug... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  sledeća
Strana 1 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon