:: |
Autor |
Poruka |
Plavsha Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 1305 Mesto: Blizu njega.....
|
|
MOji yivci su tako slabi ,jako sam i osetljiva jako se lako rasplacem.Jako male sitnice me znaju iznervirati.I onda slusam muziku ili opdedjenu pesmu koja me uvek smiri ....jel ima jos nekih nacina da se smirim.Javite ako zanate.Hvala
|
_________________ Hocu tebe da sanjam i danju i nocu kao da si stigao iz neke price jer svi moji snovi na tebe lice. |
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
ja ponesem kutiju cigara i sednem u park, ili odem na mesto gde znam da me nece niko naci, sednem i iskuliram sam sa sobom nekih sat-dwa, i posle sam ko now
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
ЦарДушан Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Republika Srpska
|
|
Znam da nije za pohvalu...ali ja sebi zapalim u tim situacijama dzointic i smirim se do bola. Nista me vise onda ne moze dignuti...
|
_________________ Mislim...ne ide to... |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
ЦарДушан je napisao/la sledeće: | Znam da nije za pohvalu...ali ja sebi zapalim u tim situacijama dzointic i smirim se do bola. Nista me vise onda ne moze dignuti... |
Izbor i način smirenja ti je jako, jako loš!!!
Menjaj dok je vreme!!!
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ja imam drugi sistem . odem u kuhinju i pochnem neshto da kuvam ! nevidjeno me smiruju oni mirisi, razmishljanje: shta ? kako? koliko ? chega ?...kao nov izadjem napolje sa raznim djakonijama.....
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Odličan predlog, i ja to radim.
Mislim da je kuvanje samo po sebi stvar koja je jako kreativna i veoma dobro može da posluži umesto tableta za smirenje!
A skoro sam pronašla još jedan način za popravljanje raspoloženja:
lakovima za nokte, raznih, najčešće jarkih boja,
farbam flašice od sokova, raznih oblika!
To me tako dobro relaksira, jer mi apsolutno okupira pažnju...koja boje, kakve kombinacije....
a na kraju, imate i interesantne unikatne vaznice
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
bubcic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 50
|
|
Uvek postoji resenje.Bensedin tab 3x1
|
|
|
|
|
|
DanyBoss Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 30
|
|
i moji su slabi,samo se derem,več 10 godina
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
neko rece broj do 1,2,3..ma nema sanse ...mogu brojati do milion i1 ali dzabe..kad prsnem prsla sam..treba se nauciti samokontroli..to je nesto sto se uci..nesto sto treba da se postigne...i ja sam jako cesto imla te ispade histericne dreke...nije bas u bukvalnom smislu..ali bas u tim trenutcima treba progutati...jer su posledice gubljenja zivaca mnogo gore nego sam cin gubljenja zivaca.reci cemo mnge stvari koje ne bismo trebali reci ..onda snosimo posledice..dakle progutati, a onda zesca fizicka aktivnost, muzika, setnja prakom..i bice vam lakse
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
martina_ostrogonac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 52
|
|
idi negde gde nema ljudi malo prosetaj....
|
|
|
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
Ja se ovako borim protiv nervoze: otkacim muziku i igram po sobi, skacem po krevetu, sto vise kontakta sa ljudima, osama mi nikako ne pomaze... i manite se lekara oni coveka mogu samo jos vise da ubace...
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Pa cekajte!!!Zar svi mi nekad otkacimo i "prokliznu nam kocnice"!!!
Poludimo zbog nekih sitnica ili gluposti. Najvise popizdim koda dodjem kuci sa posla a ceo stan u rusumu-kao da je atomska pala.
Ili kada mi dodju nezeljeni gosti sa svojom "djungliskom " decom ,pa otvaraju ormare,kidaju cvece...
Naravno da poludim i izgumim zivce i toleranciju za sve zivo sto mrda!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|