:: |
Autor |
Poruka |
Lemi Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
Da vidimo sta mislite o tome? ))
Ja iskreno mislim da su muskarci bolji vozaci mada cast izuzetcima.
Ima stvarno devojaka i zena koje odlicno voze ali njihov broj je jako mali
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
kod mene ovde voze autobus i bolje voze od muskaraca ima pravo i one da voze
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ja kad vozim samo cekam kad cu da zgazim nekog
|
|
|
|
|
|
Lemi Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
hahaha Jano pa onda gledaj da te voze za svaki slucaj
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Lemi1511 je napisao/la sledeće: | Ja iskreno mislim da su muskarci bolji vozaci mada cast izuzecima.
Ima stvarno devojaka i zena koje odlicno voze, ali njihov broj je jako mali |
....mislim nešto, koliko sam samo puta grebala kožu sa sedišta u toj "joyride" sa muškarcima, grizla vlastite usne hoteći da ne vrisnem........kao i sa ženama. I svakako, ima nazovi izuzetaka, ili radije vrsnih vozača medju oba pola (npr. na našim virtuelnim stranicama obitavaju najmanje 2 odlična drivera, doktorka i ti, Marko). Ne verujem da postoji osetna razlika izmedju polova u toj stvari, a ukoliko nekome izgleda da je više slabih ženskih vozača negoli dobrih, to je otuda što je manje aktivnih ženskih vozača u načelu i lako se izgubi onaj mali procenat dama kojima stoji volan kao da se sa njim druže od pamtiveka.........brojčana nadmoć muškog sveta koji vozi ide u prilog toj zabludi da muškarci jesu bolji vozači - naprosto ih je više, te se i oni dobri "bolje vide"......
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
jao more kako dr.Veca vozi samo da znate....uh.....majstor
ja sam vozac i mislim da su zene mnogo pazljivije....cast izuzecima...ko se vozio sa vecom zna o cemu pricam....hihihi
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ja mogu za sebe slobodno da kazem da sam dobar vozac,svaki dan sam u autu,sad kad sam bila kuci presla sam 6000 km bez i jedne ogrebotine na autu i bez i jednog naglog kocenja hihihihi a takodje i lako smuvam pandure da mi ne naplate kaznu hhahahhahah
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
To da su zene losi vozaci je cista predrasuda! Zene su mozda nesigurnije, ali su zato pazljivije i opreznije!
99 % sudara = muskarci
99,9 % pijanih vozaca = opet muskarci
Kad me vozi najbolji drug, ocu da umrem od straha, a i ne mogu da sedim na sedistu od silnog cimanja (gas-kocnica-gas-kocnica)!! Al zato kad me vozi drugarica, zavalim se i uzivam
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
Lemi Odomaćeni član
|
|
|
Zvoncicaa je napisao/la sledeće: | Kad me vozi najbolji drug, ocu da umrem od straha, a i ne mogu da sedim na sedistu od silnog cimanja (gas-kocnica-gas-kocnica)!! |
to je zato sto taj tvoj drug ne zna da vozi
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Pa ja mislim da su zenske plasljivije u voznji od muskaraca, pa ih zato mnoge osobe smatraju kao lose vozace
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Lemi1511 je napisao/la sledeće: | hahaha Jano pa onda gledaj da te voze za svaki slucaj |
Ih bwe Lemi,pa sta cu ja kad gledam sastrane dok vozim
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | jao more kako dr.Veca vozi samo da znate....uh.....majstor
....cast izuzecima...ko se vozio sa vecom zna o cemu pricam....hihihi |
Manhattan je napisao/la sledeće: | ...obitavaju najmanje 2 odlična drivera, doktorka.... |
Da i ja, prozvana, prozborim koju...
vozim dugo godina i puno kilometara svake godine, iako nisam taksista niti razvozim novine za "Politiku"
I slažem se da su možda žene "lošiji" vozači.
Ali to je zato što uglavnom sporije voze, što su ponekad neodlučnije u toku vožnje, gde skreću, kojom trakom voze, možda su nespretnije da parkiraju ili ne umeju da poprave kola koja stanu na sred puta, pa naprave zastoj, i slično.Takve i ja opsujem, bez obzira kog su pola, i pitam "Ko ti dade dozvolu???"
Elem, ja ne vozim tako, i zato moji prijatelji rado bivaju i moji saputnici.One priče da se žene šminkaju ili prave punđu dok voze, ne prolaze...šminkaju se za volanom u gradskoj gužvi taman onoliko često koliko muškarci čačkaju nos ili čiste ostatke hrane između zuba, gledajući u retrovizor a ne kroz šoferšajbnu.
No, meni pomalo i smetaju te predrasude da ni jedna žena ne zna da vozi, pa se onda muškarci prave mangupi kad smo u susednim kolovoznim trakama....to je zato što svi muškarci misle da dok su oni za volanom, svi gledaju u njih, šta voze i kako voze, i zato svi voze kao ludaci u strahu da neko ne stigne do semafora pre njih ili kada sa istog treba da se krene, da neko slučajno ne krene brže, a naročito ne žena...
E takve najviše volim da šišnem, pa makar i kroz desnu traku, a ako treba, i na crveno
Srećan put!!!
:iroc:
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
Poslednja prepravka: vecadok datum Pet Nov 26, 2004 4:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|