:: |
Autor |
Poruka |
djokili Dobro upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac

|
|
Ja sam iz Krusevca, ali ovih dana se bas nalazil u Kragujevcu i veoma mi se svidja!!!
|
|
|
|
|
 |
blackvelvet111 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 82

|
|
Kragujevac je prekrasan grad, i stvarno su svi ljudi tako dobri i dragi, susretljivi i nimalo pakosni, uglavnom obožavam taj grad, i jako sam se brzo navikla na njega, jedva čekam veljaču kad ću ponovno doći, ima par stvari koje još nisam vidla a svakako bi htjela i voljela, nadam se da i budem, uglavnom sve divne riječi o Kragujevcu i ljudima koji tamo žive
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
o ljudima ne mogu puno reci jer ljude koje ja znam vecinom nisu kragujevcani po poreklu.Grad kao grad,sta znam, nije los...mada cini mi se da zamire..kao i Kraljevo i mnogi drugi gradovi....na zalost
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
daneilic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Mar 2004 Poruke: 4
|
|
Definitivno najlepsi i najcistiji grad u Srbiji
|
|
|
|
|
 |
sanjica980 Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd

|
|
kg je extra imaju dobre frajere
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
 |
lujkaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 7

|
|
kg je najlepsi grad na svetu
zivot je tamo samo takav
|
|
|
|
|
 |
KUKURIKU Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 38

|
|
Nije loosh grad,bio sam nekoliko puta.
|
|
|
|
|
 |
wh4cky Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 1

|
|
anicca je napisao/la sledeće: | ja sam u kragujevcu rodjena sticajem okolnosti ali mi se uopste ne svidja.. kraljevo je zakon! |
kraljevo? pf, bezveze, sta ti je tako dobro u kraljevu? Kragujevac je za kraljevo pariz!!!!! 8)
|
|
|
|
|
 |
Dundeelaja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 7

|
|
Vrh provod...Ekstra grad...A ne samo grad
|
|
|
|
|
 |
somipfc Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 3

|
|
Kragujevac mozda nije najlepsi i najbolji grad,ali ja sam u njemu rodjen i u njemu cu da umrem. Zao mi je sto je na losem glasu u Srbiji, ali ko ima gram mozga ne bi trebalo da kaze nista lose o Kg-u. Beogradjani ne bi trebali tako da pricate. Svako zna da pare iz manjih gradova idu u Bg.......
[Edit by pinkie: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
ne zameri ali ne bismo voleli nikoga da uvredimo zar ne..srdacan pozdrav
|
|
|
|
|
 |
djokili Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac

|
|
Veoma lep, ali malo vise dosadan grad!
|
|
|
|
|
 |
kristinche Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 35

|
|
Ja sam iz kg-a ! Naravno da je najbolji, nejlepshi i sve je extra..Ali dosadi vremenom.... Al' ipak ga najvishe volim!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|