:: |
Autor |
Poruka |
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
longhorn je došao kod nas....hehehe kakvve mi puteve droge imamo.....
inače kažu da je lepši nego xp ali vam treba malo mnogo više rama za uživanje rada pod njime...
inače onošto je zanimljivo za novu generqaciju kompova je ta što će biti izuzetno tihi ...i manje će struje trošiti....barem kako navode neki....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
gewilon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 163
|
|
Pravo da vam kazem sto se tice tih celisjkih racunara ... ne vjerujem da ce se skoro pojaviti tako nesto uopste na trzistu. Prica sa CNN-a je ok.
Inace, mislim da ce SATA diskovi u kombinaciji sa PCI- EXPRESS plocama, integrisanim Dolby-evim 7.1 chipom i 64-bitnom arhitekturom (programi, OS, procesori,software uopste) biti sasvim dovoljno od tehnike za koriscenje i razvoj u narednih 6-7 godina.
a sto se tice inofrmaticke informisanosti kod nas mislim da nam je nivo slozenosti Pentiuma III premnogo a ne nesto drugo.
|
_________________ " u mojim venama
davni sever samuje
i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje,
od srece tugu tka
moja prosta dusa slovenska " |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Od svega ovog ja sam samo cuo za nove 64-bitne procesore.
O tim procesorima, cija ce arhitektura biti bazirana na boljnim ili ljudskim celijama, za sada ne znam nista.To mi cak deluje pomalo nemoguce ali ko zna, tehnologija napreduje.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
što se tiče ljuskih ćelija od toga je se odustalo
naime u pitanju je bila ljudks adnk koja je imala veoma veću brzinu od sadašnjeg jezgra....
e sada zašto su odustali od toga.-....kko zna...
možda može da mutira a???
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
qualityserbia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Dec 2005 Poruke: 14
|
|
Novi procesori ce biti pravljeni od nekog novog materijala koji ce moci da se koristi u jos sitnijem procesu proizvodnje (do sada su bili silicijumski procesori ali oni nemogu se koristiti u manjem procesu od 60 nm -nanometar-)! Sada ovi procesori izuzetno lepo rade a najbolje je nabaviti neki dvoglavi athlon 64 i onda mozes da uzivas u zivotu! Inace procesori buducnosti svakako mogu biti i CELL procesori koji su poceli da se koriste za konzole!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|