:: |
prvak ce biti.... |
Argentina |
|
16% |
[ 9 ] |
Holandija |
|
1% |
[ 1 ] |
Brazil |
|
37% |
[ 21 ] |
Njemacka |
|
14% |
[ 8 ] |
Italy |
|
7% |
[ 4 ] |
Spanija |
|
1% |
[ 1 ] |
Engleska |
|
10% |
[ 6 ] |
France |
|
8% |
[ 5 ] |
Ceska |
|
0% |
[ 0 ] |
niti jedna od navedenih |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 56 |
|
Autor |
Poruka |
bogati-rus-hh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 87
|
|
Ajde mi recite tko ce da bude prvak na nogometnom prvenstvu u Njemackoj
posle prvenstva ce mo da pogledamo tko je pogodio,
zato vas molim odgovorite na anketu pa jos odgovor napisite!!
fala
SKUPINA A:
Njemaèka, Kostarika, Poljska, Ekvador.
SKUPINA B:
Engleska, Paragvaj, Trinidad & Tobago, Švedska.
SKUPINA C:
Argentina, Obala Bjelokosti, SiCG, Nizozemska.
SKUPINA D:
Meksiko, Iran, Angola, Portugal.
SKUPINA E:
Italija, Gana, SAD, Èeška.
SKUPINA F:
Brazil, Hrvatska, Australija, Japan.
SKUPINA G:
Francuska, Švicarska, Južna Koreja, Togo.
SKUPINA H:
Španjolska, Ukrajina, Tunis, Saudijska Arabija.
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da će prvak biti Brazil ali nikako nebih podcenjivao ostale ekipe jer ima više dobrih koje bi mogle da naprave iznenađenje....
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ne znam, jos je rano za spekulacije, ali krug favorita je uvek isti: Brazil, Argentina, Francuska, Nemacka, Engleska, Italija...
Sudeci po onome sto sam u kvalifikacijama video, bi rekao da su Brazil i Argentina glavni favorit za osvajanje titule. Medjutim, videli smo sami dokle su stigli Koreanci pred svojom publikom, da su francusi u svojoj zemlji uzeli titulu prvaka sveta pa me zaista ne bi cudilo da Jürgen Klinsmann nemce odvede do vrha. Imam neki cudan predosecaj da ce nemci da igraju glavnu ulogu u tome.
Koliko god zeleo da SCG osvoji sampionat, sam i realistican. Ako prodju grupu, su vec dosta postigli i mozemo da budemo srecni. Ekipa je sad tek pocela da igra na velikom nivou, a na EP-u 2008. godine ce sigurno biti u krug favorita za osvajanje kupa.
|
|
|
|
|
|
kao_vino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 71
|
|
Objektivno gledajuci postoji 5 kandidata za titulu,iz Juzne Amerike-Brazil i Argentina i iz Evrope-Njemacka,Italija i Engleska,sve ostalo je u domenu iznenadjenja.
Postoji jedno ne pisano pravilo (izuzev SP 1958 u Svedskoj) da juznoamericke ekipe ne mogu biti pravci kad se prvenstvo odrzava u Evropi.Verujem da ce tako i ovaj put biti i da ce novi svetski prvak biti neka od evropskih ekipa.
Voleo bih kad bi se u finalu nasli CH i SCG,medjutim to je vec u domenu fantazije,tako da verujem da ce Englezi posle 40 godina postati svetski prvaci.
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Krug favorita uvek ista Brazil, Argentina, Francuska, Nemacka, Engleska, Italija
A nama da prodemo prvi krug pa onda sta dode (da stignemo do najbolje 8 Sveta to bi bilo najlepse)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
sreleg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 25 Apr 2005 Poruke: 52
|
|
Slazem se potpuno krug favorita je uvijek isti Brazil, Argentina, SRNJ, Engleska Italija, Njemacka, Ja bih jos dodao holandiju i portugal. Ipak je sp jedan obicni turnir tako da ako budu u formi cesi, svicarci, SCG mogu da iznenade. Za SiCG ce biti skoro nemoguce da prodje u drugi krug takmicenja, a ako uspije onda je sve moguce, cak i finale
|
_________________ Srele(akademik) |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Brazil pa dugo nista i onda opet nista pa onda jedno 10 ekipa koje mogu uz splet sretnih okolnosti da iznenade. Medju njima i plavi
|
|
|
|
|
|
Milos-PFC Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263
|
|
Mislim da Ronaldinjo i drustvo nemaju pravog protvnika koji bi mogao da im se suprotstavi . Brazil ce biti prvi sigurno.
|
|
|
|
|
|
a991245 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 23
|
|
Brazil! Ima najbolju i najuigraniju ekipu
|
|
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
mislim da ce brazil i engleska da odluce u finalu ko je novi sampion
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Ja mislim da je Brazil ispred svih , mada moze da iznenadi neka africka ekipa...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ma brazil a ko drugo....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|