:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
![* Vatreni delija * * Vatreni delija *](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/1344626194433d0394bc06c.jpg) |
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
![austria.gif](images/flags/austria.gif)
|
|
Sta da kazem svaka Cast Legendo samo tako
bas si najbolji bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
pinkie Prijatelj foruma
![Prijatelj foruma Prijatelj foruma](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/71076564642b9629f8f007.gif) |
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
juce sam napisala post i bila sam sigurna da je poslat pre nego sto je pukla veza, jer nisam ni gledala na broj poruka...znas vec mene..vecito izgubljena u prostoru i vremenu.No ovo nije tema o meni vec o tebi O tebi sam rekla vec toliko lepih reci, a toliko je toga jos ostalo da se kaze da ne bi stalo ni u tih 19000 i kusur poruka. Uvek si bio tu kada mi je trebalo drustvo, uvek si bio tu da budes pravi prijatelj, i iako se ponekad ljutis cak i na mene, i iako te nekad i ja isteram iz takta znam da si dusha od coveka, a to nema veze sa brojem poruka niti sa tvojim prisustvom ili neprisustvom na forumu.Uh al sam se upetljala.Ma htela sam da kazem da sam presrecna sto toliko duog znam nekog kao sto si ti, i da te zamolim da budes ovde sto duze....jer nije isto kada nisi tu To ne mislim samo ja, i verujem da ce se svi sloziti oko toga. Budi srecan sto imas takvog andjela pored sebe, zivi zivot najbolje sto mozes, i ostani moj prijatelj.Ljubim te jako jako jako
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|