:: |
Autor |
Poruka |
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Da li gledate serije, koje su vredne vaše pažnje, imate li omiljenu, domaću ili stranu?
Domaće serije nikada nisam gledao, od stranih sam pratio i neke danas pratim kad nađem vremena, svaka je posebna na svoj način.
-Mućke
-Toplo-Hladno
-Ed
-Parovi
-Vesele 70e
-Nepristojni ljudi...itd
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pratim serije kad god stignem!
'Prijatelji' (tj. Friends) gledam svakom prilikom, koja mi se da, ma da imam sve epizode kao kolekciju na DVD! Ali kad god je vidim na tv-u, ne mogu drukacije nego da odgledam to!
Serija 'Sex i grad' se ovde svakog utorka emitovala, i nisam nijednu epizodu propustio. Cak kad su reprize bile, sam to dalje gledao.
'Simpsonovi' su moj miljenik. Kad sam tuzan ili lose raspolozen, ubacim neki DVD sa njima, ili upalim Pro7 od 18:00h i gledam to. Bas se opustim uz njih!
Takodje imam celu kolekciju 'The fresh Prince of Bel-Air' sa Will Smith-om na video. Snimao sam svaku epizodu i imam vise od 40 kaseta! 8)
Ovo je zaista nesto sto u svako doba mogu da gledam, i sta cu verovatno i za 10 godina da imam pri ruci.
Domace serije?? 'Porodicno blago' sam pratio kad god sam mogao. Meni je ta serija bas dobra i volim je. 'Stizu dolari' sam takodje pratio dok mi je malo dosadila. 'M(j)esoviti brak' sam rado gledao ali nova sezona je bila bas dosadna i nije me privukla da je dalje pratim.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
naravno....
pratila sam Mucke, Vil I Grejs, Alo, Alo, Dr Beker, Zenski zatvor....
od domacih jedino je vredno pomena Bolji zivot.....i da, Otvorena vrata.....sjajna serija
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ja volim hm- Bracne vode (Love & Marriage), i obozavam Simpsons i Futurama. Luda sam za tim crticima.
A od domacih serija sam se zaljubila u jednu novu- Ljubav u zaledju, bas je slatka serija, i skoro svaki dan je pratim...
Cak se i mom tati svidja a on mrzi serije...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Trenutno gledam samo Un Paso Adelante... ne stizem da upalim tv ni za sta drugo
A ranije, volela sam Simpsons-e, Cari (mada je krenuo ovaj 7 serijal od kog nisam uspela ni jednu epizodu da odgledam) i naravno spanske serije...latinoamericke sta cu kad volim da pustim tih sat vremena mozak na ispasu i da ne razmisljam ni o cemu Mada sad kao sto rekoh vec, ne stizem nista od toga da krenem da pravim (mozda je i dobro)
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
sean999666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 178
|
|
Zvjezdane staze su i uvjek će biti moj broj jedan. Ta možd i najveća franšiza ostavila je ogroman trag na svijet, tamo još od 1966. godine kad je Gene Roddenberry napravio originalnu Star Trek seriju sa Spockom i Kikom. Star Trek je kroz 5 serija i deset filmova ostavio i ogroman trag i na nauku/tehniku, te je inspirirao mnoge znanstvenike z otkrića.
LONG LIVE STAR TREK
|
|
|
|
|
|
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis
|
|
|
|
|
mirko7 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 33 Mesto: Novi Sad
|
|
Domace serije i filmovi su zakon !!!
Naravno, ima dosta stranih koje su jako dobre ...
Alo, Alo, Simpsonovi, ....
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Domace serije ne gledam, nikada ih nisam volela, ne svidja mi se tematika kojom se bave a ni gluma brate... Trenutno pratim Alias, Dosje X i ove kriminalisticke kad god stignem, obozavam ih...
Naravno, pratila sam i pratim Sex i Grad, Will i Grejs, Dadilja, Treci kamen od sunca ( po meni najotkacenija humoristicka serija, da li je se neko seca? ), Vesele 70 - te, Mucke...I do skoro sam gledala ko neko dete seriju Cari na pinku...Sta cu, bila mi zanimljiva...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
banelazic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade
|
|
serije su po meni najbolje na B92. tamo ima sex i grad, toplo-hladno, sada imaju Mućke, vesele sedamdesete, ... Volim komične i smešne serije, a ne one što samo plaču i nariču.
|
_________________ mislim, dakle postojim |
|
|
|
|
kalaver Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 105
|
|
uglavnom pratim americke serije ali poneku i domacu. Posebno me je zainteresovala ova nova serija na pinku LOST. Najjaca je. Ono ne propustam je!
|
_________________ !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
rimidalv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 115
|
|
najvise volim da gledam Eda i Vesele 70'te mada ima i nekih domacih koje volim da odgledam s vremena na vreme
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|