:: |
Autor |
Poruka |
cika Kure Majstor

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Svaka čast žili brza si ki brzi Gonzales
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Ja se stvrano izvinjavam Zili ..neznam kako sam mogao da propustim i da ti cestitam kao prvi . Evo sad da ikoristim priliku i da ne budem zadnji
Cestitke i od mene ..a ono sto treba reci i je vec receno od ostali gratulanta
|
|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
hvala vam svima puno
poseban jubac za pinkie :redlips2:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
~ivee~ crazy in love

|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

|
|
cestitam!! samo tako nastavi - jos malo pa ces i jugovica stici :p
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
hvala ive..ma ne zelim a stici
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Wow...12 sprat. Svaka cast. Super.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
cestitke i od mene jos malo pa ces i na 13- i ako bog da, a mozda te i stignem za jedno 50 godina...ha ha ha
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala ljuddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
ti vec stigla do 13 skoro a mi jos cestitamo 12000..nevidjena si mala moja svaka cast
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |

|

|
|
heh uranila hvala pinkac!!!!!!! pusa
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
a jest ova Hercegovka zahebana majko mila
daj bona uspori da te i mi stignemo pa da zajedno gazimo naprijed
svaka čast samo tako nastavi
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
hehehe zili ja necu da ti cestitam za 12 nego cu da budem prva da cestitam za 13tiii.... SVAKA CAST~!!!!
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|