www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 13, 2004 12:51 pm    Naslov poruke: Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku Na vrh strane Na dno strane

Kako prenosi Internet sajt sportnet.hr, Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske poslalo je MUP-u Srbije i Crne Gore dopis sledeće sadržine: "Košarkašu Milanu Guroviću zabranjuje se ulazak u Hrvatsku zbog fašističkih obilježja tetoviranih na njegovom tijelu", a ovo je kasnije potvrdio i glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zlatko Mehun. Odluka je obrazložena time što je "po hrvatskim zakonima, zabranjeno javno isticanje fašističkih simbola", a "ravnatelj" policije Ivica Franić o ovoj je odluci razgovarao s ambasadorom SCG u Zagrebu, kojem je preneo odluku hrvatskog MUP-a.

Sportnet tvrdi da je odluka preko diplomatskih predstavništava dveju država stigla i do Košarkaškog kluba Partizan. U KK Partizan Pivara MB do kasnih popodnevnih časova u petak nije stigao nikakav dopis ni iz MUP-a Hrvatske, ni iz kancelarije Goodyear lige, baš kao ni iz MUP-a Republike Srbije.

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 13, 2004 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar sahovnica nije fasisticki simbol ???

Lemi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Avg 2004
Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 13, 2004 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sto ni uvek moraju nesto da se bune?uvek njima nesto ne odgovara!
Djole ima dve vrste sahovnice, ona sto joj e prvo polje belo ta je ustaska i ova kako druga sto je prvo polje crveno, mada su po meni obe fasisticke ali neka njih mi smo nebeski narod i mogu da......... da me budem prost i ne vaspitan.
Bog cuva Srbe Smile

Sta bi bilo da je neko zabranio Ivanisevicu da igra sa onom maramom na kojoj je na celu bila sahovnica, bas me interesuje kako bi reagovali?

KLIKNI OVDE :firestarter:

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2004 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesto mi nije jasno ... Zasto mu nisu u nekoj drugoj zemlji zabranili ulaz ako je simbol fasisticki ?! Sad ispade da su se Hrvati borili protiv fasizma !!! Rolling Eyes

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2004 1:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma šta se sekirate, sad će njima ministar Vuk Drašković da prostite... bolje da ćutim.

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2004 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma oni ocu da dokazu svijetu da su protiv fasisma ma vuk ...

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2004 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahaha ovo je smesno! Cela njihova politika i sve ostalo, je jedna cirkusijada i sprdacina.
Pa oni su bili fasisti!!! Sta sada glume???

rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro dečki - polako polako ne moramo se vrijeđat.
Činjenica je da je Republika Hrvatska neovisna država i da su je sanjale generacije ..
Doista ne vidim ništa loše da jedna držaava na svojem teritoriju sprovodi zakone-
Ovo ne shvatite kao neko pravdanje( ja se nemam kome pravdat) niti kao uvredu( ja se dičim svojim hrvatstvom vjerojatno kao i vi svojim srpstvom), ali činjenica je da je naša odluka tko smije a tko ne smije propagiratsvoja znakovlja.
Pozdrav,

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Taj isti Milan Gurovic je vec igrao u vasoj lijepoj sa istom tetovazom , samo sto je tada igrao za stranu ekipu !!!
Ova odluka Hrvatske vlade lici na onu kada su njihovi kosarkasi sisli sa postolja u Grckoj ...znaci APSURDNO I SMESNO !!!
To sto se po celom Zagrebu mogu naci posteri Ante Pavelica , to nema veze ????
Ili mozda on nije bio fasista ?!
Jao majko mila ....i vi mi znate sta je demokraCija !!!!

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih komentirao - da se posteri mogu naći po Zagrebu jer naprosto to nije istina-
Danas je kraj 2004 godina- -
i ne kužim o čemu pričaš-
Činjenica je da tko želi ući u RH mora poštivat zakkone Rh- dakle taj momak( dapače ja osobno nemam ništa protiv njega) ima kreaturu na ruci koja podliježe sankcijama-
Nema potrebe za ljutnjom- život je lijep i čemu sada takav stav- jednostavno nismo isti i ne gledamo stvari iz istih pozicija..
To ne znači da ne moramo komunicirat s tim da svatko uvažava tuđu posebnost-
živjet ćemo jedni pored drugih u miru i u dobrosusjedskoj slozi - mislim da je to sasvim dovoljno.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pošto si tu negdje mojih godina i možda si prošao mnogo toga- bolje je da smo u miru i da dolazimo jedni drugima u turističkim aranžmanima..
Meni je prije rata u bg bilo lijepo možda jednog dana i dođem ponovno na klopu kod vas..
što je tu loše...
nije loše biti turist

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rujni on nije bio fasista to je bila politika tite i komunista prvo moramo rujni neke stvari da se rasciste pa onda da dolazimo jedno kod drugih

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon