:: |
Autor |
Poruka |
najbolji-bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 4 Mesto: Beograd
|
|
Da li ste nekada prevarili devojku/decka i na koji nacin (sta je za vas prevara)? Da li ste smogli snage da joj/mu to kazete, i da li je ta druga osoba oprostila tu prevaru? Pitanje je i za devojke i muskarce.
|
|
|
DzudzusNeoplantus Veštica
|
Godine: 57
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 1894
|
|
E, pa ovako Najbolji: moj savet iz nesvesti, a iz iskustva, je da kad ti se omakne (prevara), a kad-tad se to nekome desi, nemoj da priznas makar te sekli na komadice. Ako priznas iz najbolje namere da budes fer i da ispadnes laf, uvek ce te to priznanje proganjati, uvek ce se ukazivati prilike za prozivku i onda kad buses mislio da je se konacno zaboravilo i smirilo sve javice se duhovi proslosti i dobro te prodrmati.
Moralna dilema postoji, ali tesko je odoleti kada se zvezde ukrste i kad mislis da se to bas eto tebi nema sanse da desi, nesto ce iskrsnuti garant. Smesno je cak koliko se ljudi posle kaje i lupa glavu. A, ima vala i onih sto ni ne trepnu. Svakakao treba biti fer igrac i uvek teziti ka tome da ne radis voljenoj osobi ono sto ne bi zeleo ni tebi da se desi. Al, covek je cudna zivuljka i uvek za sebe ima opravdanja. I necemo mi to razresiti jer to ''filozofsko pitanje'' postoji od pamtiveka, ali dobro je da ga ponekad ''potegnemo''.
I da zakljucim, bices Najveci ako oprostis, a to je najteze. Pobedjuju samo oni koji prastaju (Mesa Selimovic u prelepoj knjizi ''Dervis i smrt kaze;"Boze, daj mi snage da oprostim, jer ko oprosti taj je najveci, a znam-zaboraviti ne mogu.'').
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ih da sam nekad nego mali milion x
Nekajem se ni sekunde
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
Nisam nikad, ni necu!
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
u cara trojana kozije usi pa ni u rupu vec zakljucas i kljucic bacis
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Nikad nisam prevarila decka...ne zato sto mislim da je to nesto krajnje nemoralno(zivi smo ljudi!),nego se jednostavno toliko zaljubim da ne vidim nikog oko sebe!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Ja jesam jednom. I priznala sam jer sam mislila da cu tako najlakse okoncati vezu. Al' nije vredelo, oprostio mi... i onda sam morala da priznam i da ga ne volim
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Nikad nisam niti cu prevariti devojku,mozda sam budala ali sam takav i tacka.
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Varala jesam al mislim da nikad do sad nisam bila vernija
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
jednom iz inata,da joj dokazem da nije jedina.
Tu smo se inatili pola godine pa pomirili pa razisli-odselila se u drugo mesto.
ja smo ovaj jedini put ali mene mnogo puta
edit by knknpnkn
Moze sve da stane u jednu poruku
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ne nikada nisam previrala voljenu osobu zbog jednog razloga "kada volim nekoga ne vidim nista pored sebe, ni jednog decka asim njega"
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ja sam saznao od svoje bivse tek nedavno da sam je prevario.
Jos bi samo voleo da upoznam ili barem vidim tu devojku sa kojom sam to uradio pa da makar znam jel bilo vredno !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|