www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gadjala suparnicu flasom viskija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 14, 2004 6:23 pm    Naslov poruke: Gadjala suparnicu flasom viskija Na vrh strane Na dno strane

Rok zvezda Kortni Lav izjasnila se da nije kriva pošto je optužena da je napala jednu ženu flašom viskija. Pevačica (40) bi trebalo da se uskoro pojavi na suđenju, skoro godinu dana posle incidenta koji se dogodio prošlog aprila, kada je pobesnela zatekavši nepoznatu devojku kako spava na kauču njenog bivšeg dečka. Povređena devojka Kristin King svedočila je da je pevačica upala u stan razjarena, zgrabila flašu i gađala je. Pored ovog, razuzdana udovica Kurta Kobejna čeka suđenje i za posedovanje droge, a dosad se zbog različitih optužbi i nedoličnog ponašanja pred sudijama pojavljivala čak pet puta.

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuuuuu.... ova ga je ugasila! Ne zbog posedovanja droge, nego gre'ota viskija, bre... Nego koji li je viski bio u pitanju?

Shocked

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je bila prazna flaša, nije greota,
al' ako je bila puna, onda je to strašno rasipanje Rolling Eyes

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, bre Ružo! Gde si videla da neko drži prazne flaše od wiskija?
Kažem ja, Ružo moja, gre'ota viskija...

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kako Hogi gde drži? Pa da si video sinoć na Slavi koliko je jednog trenutka bilo praznih flaša na stolu prevrnula bi ti se utroba, evo meni se još prevrće, sva sreća te me malo čika Srki vrati u život inače bi bilo svašta Rolling Eyes

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nije poenta Ružo u tome, prazne fljaške se odmah pretvaraju u srču, nego pazi ti ovo:
"...kada je pobesnela zatekavši nepoznatu devojku kako spava na kauču njenog bivšeg dečka. "
To što je njoj bila nepoznata, nije nepoznata i njemu!
Mislim, jel trebalo da zatekne i njoj poznatu devojku, to me muči, dekoncentriše,
i ne mogu da radim, sav sam zbrkan.
p.s. I ovo, kod mene, je posledica sinoćne slave...

Confused

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa što se nisu lepo upoznale pa da onda budu poznate Rolling Eyes
A i ja lupam k'o Maksim po diviziji,
gadne ove Slave bre, a tek su počele, ima da traju celu zimu Confused

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 17, 2004 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve u stilu '"Ne pricaj sa njom nabodi je" Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gadjala suparnicu flasom viskija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon