:: |
Autor |
Poruka |
mobiland Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Misionar je zakon,ona gore(okrenuta prema meni),ona gore (okrenita meni ledjima,ovo je za sex na stolici ili u kolima),od napred na boku,i ponekad od pozadi al nisam bas time odusevljen
|
|
|
|
|
|
mixmar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2005 Poruke: 12 Mesto: Podgorica
|
|
bobro si obavjestena i to je sigurno ono za cime svaki muskarac masta kad legne sa djevojkom 8)
|
|
|
|
|
|
romanticna dusa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 13
|
|
|
|
|
tapetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: dorcol
|
|
dogi,69 su zakon a sve posle je klasika!
|
|
|
|
|
|
crashcode Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 13
|
|
69 za predigru, a posle...
svega pomalo, da se zacini...
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
69 je ipak naj naj
Al te nemoguce stvari sa Janom bi mi isto odgovaralo
|
|
|
|
|
|
bnmb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 03 Jun 2004 Poruke: 22
|
|
Poze? Kakve poze? Pricamo o sexu ili fotografiji? ...hehehe... SVE su odlicne ako mozes da odradis radnju!...
|
|
|
|
|
|
velja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2003 Poruke: 6
|
|
Zguza rasiris joj noge, svojom nogom prekoracis njenu i ulazis pod kosinom drugom rukom klitoris diras i sitnim koracima radis i tako i sa drugom nogom, zena ne zna gde je, isto to ali dogy ti gore na sitno i druga ruka na kliću ili anus ako voli, misionar je za zenu odlican jer uglovi pod kojima ulazimo su veci bolji raznovrsnijii lakse svrsavaju a pritom vole da smo im blizu.
Ja volim sedeci ali ako je cura iskusna svaka poza je ok, ali najbolje je ako zna da steze misice vagine onda je nebitno da li je gore dole!!!
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
sve je ovo veoma lijepo sto spominjete i slazem se u potpunosti mada ja licno sex smatram umjetnoscu i odmorom.monoton sex nije nista drugo do jedna velika patnja i ono " ma daj sto prije zavrsi". u sexu mora biti istrazivanja.isti sex iz dana u dan dosadi s toga uvijek nesto novo.
meni licno sve je dozvoljeno samo da je lijepo ali bih ipak izdvojila pozu koja mi je jedna od drazih a to je kada zena legne na ledja i podigne svoje noge muskarcu na ramena , ispravi noge i skupi ih-to je ludilo za zenu.a mislim da ce se muskarci sa ovog sajta sloziti sa mnom kada kazem da je vrhunac uzivanja kod njih kada im zene prelaze svojim jezikom po analnom otvoru i kako kaze Jana po "lopticama". naravno sve to njezno.
eto bar ja tako mislim
ili recimo kada zena lezi na boku a decko joj jednu nogu malo podigne dok joj je druga ispruzena.....
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
y_yockey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 25
|
|
ma doggy je najbolji pa ti pricaj sta hoces
|
|
|
|
|
|
sinko_borivoje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 73
|
|
otpozadi je najsladje,potpuno si u pravu
|
|
|
|
|
|
baksy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jul 2004 Poruke: 34 Mesto: Pozarevac
|
|
volim sve poze da isprobam i uvek nešto novo da ubacim u svoj sexualni život
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|