:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
kakko neko moze da ih ne voli
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Ma svi koji kažu da ih ne slušaju najviše uživaju u narodnjacima samo ih je sramota da priznaju
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa zavisi...sada mi je vec pomesano misljenje...nikako da se odlucim.
Ej, neki pevaci narodne muzike upropastise bre nasu scenu...Ima i onik koji i vrede nesto. Uz alkohol se ne bira...lepo su napisali svi predhodni forumasi..upavo zato sto tada covek zeli da se opusti i ne misli ni na sta...a sata mu je najlakse osim da slusa nesto sto je povrsno...
Ipak, nisam pristalica tzv. 10-dnevnih hitova.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Kako kada,zavisi od raspolozenja... no nikako nevolim ono "zavijanje" ...kao kad muezzin pjeva...ajme meni!
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
JAAAAAAAAAAAAAAAAA volim-----Viki mi je postala draga s onim zadnjim albumom. I seka, a Ceca rules!!!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
ma_samo_opusteno Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 220 Mesto: Nis-Negotin
|
|
Ceca, Tanja Savic, Sasa Matic, Slavica, Darko F. itd.
|
_________________ ma samo opusteno ljudi jer zivot je samo jedan i niko nam nece dati drugi... |
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Dobar provod bez narodnjaka - TESKO
Da slusam sam kod kuce narodnjake - JOS TEZE
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
darchy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 6 Mesto: Ljubljana
|
|
i za mene nema provoda brez narodne... kad izađemo pa idemo na r'n'b radije čitavu noč sjedim i razgledam... a na narodnoj nemogu nikako da sjednem
|
_________________ Nizasta Nisam Bila Vezana Ljubav Sam Vodila Pod Zvezdama |
|
|
|
|
JUZNIVETAR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 112 Mesto: ZAGREB-DOBOJ
|
|
Narodna nego sta... "Juzni Vetar" Produkcija forever...
:gitara: :band:
|
_________________ ...P...R...E...L...U...D...E... @ JV |
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Uvek izlazim na narodnjake,mada kuci slusam sve i svasta.Nekako kad se nacugam najbolje mi leze narodnjaci
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Ovaj novi tip narodnjaka odnosno turbo folka mi se svidja...dobar je za zurku.........i za opustanje.mada ima pojedinih pesama koje imaju odlican ritam ali reci su katastrofa..e katastrofa je kad vidite da ljudi to slusaju
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Nikada nisam delio muziku na narodnu, zabavnu, rok, metal..... vec samo na dobru i losu, t.j. da li mi se svidja ili ne. Ima jako puno dobrih narodnjaka: Sasa Matic, Ceca, Haris Dzinovic, Saban Saulic (ne sve pesme), Toma Zdravkovic, Dzej (uglavnom), Lepa Brena (balade), Luis, Medeni mesec (sada Medenjaci), Aca Lukas..... itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|