www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto ostajem?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 2:03 pm    Naslov poruke: Zasto ostajem? Na vrh strane Na dno strane

Stalno pričamo o lepim, nežnim vezama i emocijama...onima koje se obostrano neguju i uzvraćaju....
Ali, šta kad shvatite da ste u vezi u kojoj nemate sve što želite, u kojoj se ponekad osetite kao da sami veslate u čamcu za dva veslača, a iz koje ipak nemate snage...ili čega već....da odete...
Dakle, da li i zašto ostajete?

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iz puste navike....iz nekog straha mozda????/..uzaludne nade....
mogu da nagadjam jer sam vec dugo u vezi koja hvala Bogu funkcionise onako kako treba ali predpostavljam da se zato ostaje....narocito ako su u tu vezu umesana i deca....na zapadu je to drugacije ...materijalno i stambeno si obezbedjen tako da nemas potrebe da zbog nekih egzistencionih razloga ostajes u vezi koja ne stima....
ili se uzalud nadas necemu sto nikako da se dogodi...lazes samu sebe.....i ono sto vidis ne vidis....i nastavis da veslas i veslas u nedogled....dok se ne istrosis.....

treba skupiti hrabrost i otici.....jer toliko je drugih ljudi koji ce ti mozda odgovarati.....mislim da je ostati...cisto zavaravanje i gubljenje vremena....narocito gubljenje vremena....

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desilo mi se . u pravu si . trebalo mi je puno vremena da skupim hrabrosti da kazem sebi "sada je dosta". zasto ? nikada nisam nasao pravi odgovor , ali mislim da je u pitanju bila navika na pripadnost , i uvek iznova nekakav marginalan razlog koji mi nije dozvoljavao da sebi kazem , gotovo je.

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam ostao u tome. Prekinuo sam posle nekog vremena kada sam uvideo da se stvari ne mogu promeniti (barem u tom periodu i u blizoj buducnosti). Nemam namere da pristajem na nesto sto me ne cini sretnim cisto iz nekog straha ili navike. Bolje i to sto sam na vreme uradio nego da sam docekao neku ozbiljniju situaciju u kojoj bi mi bilo mnogo teze da reagujem na isti nacin.

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 66

Datum registracije: 22 Jul 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ja sam to već rekla...... samo njega još nisu obavestili Wink
Malo se ja šalim, ali tema nije baš za šalu. Jednom sam i ja kao Dobrica
rekla da je dosta, ali to je bilo sve tako komplikovano da sada ne
želim bez velike potrebe da pravim komplikacije. Ali ako prelije,
onda ću tako da tresnem o sto, da će sve da se polupa Twisted Evil

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 12, 2004 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo to i jeste problem...navika na pripadnost....ma koliko mi simpatična bila ona "Bolje sam nego u lošem društvu" Shocked
...teško je kad je čovek sam....ili kad kreće u neizvesnost nove veze Rolling Eyes

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neizvesnost nove veze se zove "postoji bar 50% sanse da valja"...

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 7:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ili "pošto sam već takva kakva sam, i u novoj vezi ću dozvoljavati da se onaj drugi ponaša na isti način ružno" Shocked ...a onda opet neće da valja
Crying or Very sad Crying or Very sad

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa valjda ces bar jednom u zivotu da naucis lekciju pa da ne dozvolis?

DzudzusNeoplantus
Veštica
Veštica

Godine: 57

Datum registracije: 20 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 16, 2004 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam sa svojim najrodjenijim bratom pre tri dana vodila ovakav razgovor... Price su razlicite, ljudske sudbine, karakteri, zivotne situacije dosezu najvece matematicke kombinatorike! Pricali smo o jeziku razuma i o jeziku srca... Meni se desilo jednom kad sam mislila da vec sve znam i da vise necu praviti greske... I nisam vise sigurna kada to covek nauci sve, kada uspe da sublimira svoje i tudje iskustvo, kada da odstrani emocije, kada da ih slepo sledi... Ima li ikoga da to zasigurno zna osim ako mu karakter nije tako izostren od rodjenja??? Question Question Question Ponekad prevlada ponos, ponekad usamljenost, ponekad..., ko bi ga znao... Sad

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 16, 2004 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno ostajem zbog navike...
Uvek postoji nesto u vezi sto nas veze za voljenu osobu...

ATAJLO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 69

Datum registracije: 02 Nov 2004
Mesto: Cacak

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 16, 2004 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strah da li je ono što se nudi kao budućnost samo "šarena laža".
Za ovo u čemu jesi trenutno bar znaš šta je, a znaš i da nije "šarena laža", valjalo- ne valjalo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Zasto ostajem? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon