:: |
Autor |
Poruka |
Mitzzzza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 14 Mesto: beograd
|
|
wow, bas je super ovaj tekst , imam i ja par tih tekstova pa cu ti poslati, verujem u te stvari... divno , bas super
kiss
|
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Neznam ni ja nista licno , ali po meni je previse "slucajnosti" .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
nije lose...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
|
|
lep txt...
|
|
|
|
|
|
enna777 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~
|
|
Ako znas neki takav, mogao bi da ga postavis... Ili ako imas neko misticno iskustvo, ako znas da se tako nesto desilo nekome... podeli to sa nama
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
|
|
|
|
pa kao sto sam i obecala....
Duh sa zadnjeg sedišta
Gospođa Mabel Chinnery [Mejbel Čineri] krenula je jednog lepog dana 1959. godine u posetu grobu svoje majke. Ponela je sa sobom fotoaparat kako bi uslikala mesto na kojem je njena pokojna majka sahranjena. Nakon što je načinila nekoliko snimaka nadgrobnog spomenika, okrenula se i uslikala svog supruga koji je sam čekao u automobilu. Barem se njima tako činilo.
Kada je film razvijen oboje su bili više nego iznenađeni uvidevši da je na fotografiji, pored njenog supruga, žena koja nosi naočare i sedi na zadnjem sedištu automobila. Gospođa Čineri istog momenta prepoznala je lik svoje pokojne majke – kojoj su toga dana bili na grobu u poseti. Stručnjak koji je potom ispitao fotografiju ustanovio je da lik žene koja sedi na zadnjem sedištu nije rezultat refleksije ili dvostruke ekspozicije.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evo i slike
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pronasla sma ja sliku. Ako se zagledate, iza coveka zaista sedi zena...
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Oh boze svasta..prvo sam blenula u sliku i nisam videla..dok nisam debelo zagledala...Boze svasta..bas svasta i to kao da nosi naocare...svasta
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
|
|
lepa slika...
a što se tiče mojih iskustava...ma smatrali bi me ludim heheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zasto bi te smatrali ludim... ja sam svoja iskustva vec pisala na temi "duhovi" ili tako nesto... U svakom slucaju, logicno je da te necemo smatrati ludim ako mi verujemo u to... I ja sam izuzetno znatizeljna. Dakle......... citamo tvoja iskustva
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
|
|
ono što se toga tiče obično sam imao iskustava sa ljudima koji to vide...ili pričaju da vide da bi bili u centru pažnje....
a smatrali bi me ludim pošto ja mogu da ih slušam...
e sada ako neko hoće da sluša tj čita šta su mi pričali rado ću to podeliti po ovom strana....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|