:: |
Autor |
Poruka |
Chadjo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 154 Mesto: Novi Sad
|
|
1. nema meni niti zore niti dana - ja sam samo tvoja mala - ona tvoja nocna ptica , vruce krvi madjarica
Hvala unapred svima!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ha? Jesu to nazivi pesama koje ti trebaju ili sta?
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
ajd da ga popravim Sanjice,
mislim da trazi
Minea - Madjarica
ono bi trebalo da mu bude refren
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
|
|
Tako je .... to je bila pesma koju sam trazio ali sam ipak uspeo da je nadjem! Hvala u svakom slucaju! Ima jos jedna pesma kojoj takodje ne znam naziv ali mozda neko zna:
" nemas ni za kiselu moj garavi biseru, nemas ni za pice - zora ti ne svice"
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Mladen Selar - nemas ni za kiselu moj garavi biseru
Al kad ti sanjica procita postove obrisace ti ih jer ovo nije rubrika trazim izvodjaca/naziv pesme
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
muce74 je napisao/la sledeće: | Mladen Selar - nemas ni za kiselu moj garavi biseru
Al kad ti sanjica procita postove obrisace ti ih jer ovo nije rubrika trazim izvodjaca/naziv pesme |
bas tako, kada bi pojedinci pogledali malo ostatak foruma, videli bi gte treba koja tema da ide. Milion puta je pricano da vise ne ispunjavamo zelje na osnovu par zadatih reci, vec u formatu Izvodjac - Pesma. Jedino ako neko nije bas 100% siguran da je naziv tacan, pomocicemo ako mozemo.
Zao mi je ali tema ti je do daljnjeg zakljucana. Ukoliko mislis da odluka nije ispravna obrati se nekom od admina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma je u muzickim zeljama.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|