:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Da Bog da se uneredio kakav si detej , pa ja sam te samo posdrafio ,nisa reko da ti ispunjas,teroristo jedan
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec: |
Pesma ti je u muzickim zeljama!
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Jugovic je napisao/la sledeće: | hoho je napisao/la sledeće: | Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec: |
Pesma ti je u muzickim zeljama! |
Juga druze hvala velika, Gile ,juga brzi od tebe ,bio si no.1 dosad,al jjuga te izgleda zezno ,jos jenom hvala velika,ako bude trebalo kakve muzike,javi,oduzim se i ja !Veliki pozdrav za tebe i Sanjicu,sanji cmoka
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|