www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolji antivirus???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4 ... 21, 22, 23  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
marko@
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 31, 2005 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

općenito pitanje, osim antivirusa, firewall-a, i anti-spaywera, jel mi treba još nešto za zaštitu ili je to dosta? koristim windowsov firewall, i ad-awere, jeli mi to dobro
Ja još nisam imao problema!

TheRKON_SAJ
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 07 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaspersky AV 5.xxx

asjoben
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 13, 2005 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kasperski je dobar, ali ni jedan ne valja ako se redovno ne azurira baza...

dreams
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 27 Jun 2005
Mesto: Paviljoni!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 13, 2005 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AVG AVG AVG AVG AVG!!!

u kombinaciji sa Zone Alarmom i novim definicijam, vasim brigama je kraj Very Happy

cipizlav
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2005 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kaspersky u kombinaciji sa all-in-one secretmaker vasim brigama dosao je kraj.

himzo
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 24 Okt 2005
Mesto: Vojvoda Stepa

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2005 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dajte ljudi molim vas!

ma kakav kaspersky, kakav norton kakve budalaštine. NOD32 je ubedljivo najbolji za sve. Pronašao je i ono što ova dva nisu. A neke viruse koje je kasperski pronašao i nije mogao da očisti, NOD32 je čistio bez problema... Trenutna verzija update-a je 1.1285 (15.11.2005). Nema boljeg, GARANTUJEM!

onua
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2004
Mesto: under the sky

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 15, 2005 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo himzo, slažem se u potpunosti, i ja ga TOPLO preporučujem... ali ljudi su skeptični prema novim AV programima....

pkovincic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 28 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 17, 2005 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

promenio sam nekoliko antivirusnih programa i kao najbolji pokazao se kasperski

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 18, 2005 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam i ja Nortona koji mi nije pokazivao da virusi pstoje.Cak je i otkrio jedan virus ali ga nije mogo obrisati.Instalirao sam Kaspersky i otkrio je ne znam ni sam koliko virusa.Medjutim,posto je bila u pitanju verzija koja je trajala samo 30 dana,Kaspersky mi vise i ne radi.Pa bih MOLIO da mi neko kaze gde bih mogao da narucim Kasperskog al konacnu i trajnu verziju.Sad imam Pandu,al joj nemam poverenja.
Pozdrav i unapred HVALA!

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 18, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

http://www.singi.co.yu/

Vec sam napisao ali eto opet Wink

himzo
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 24 Okt 2005
Mesto: Vojvoda Stepa

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 18, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onua je napisao/la sledeće:
Bravo himzo, slažem se u potpunosti, i ja ga TOPLO preporučujem... ali ljudi su skeptični prema novim AV programima....

Nov? Ma daj, možda relativno nov... Skeptični su zbog toga što su tako navikli. Ali skeptični su oni koji nisu imali većih problema sa virusima... Oni koji su (moj primer) mnogo puta gubili dragocene podatke zbog jednog uspavanog AVG-a, Kasperskog, Nortona nisu sigurno skeptični jer gore ništa ne može da bude. Do duše i ja sam malo nerealan. Kasperski odskače za nekoliko klasa od konkurencije, ali ipak, Nod32 ga tuče za 2 i po koplja.

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najdetaljniji sken : Kasperski AV, najbrži Nod 32.
Probao sam gotovo sve Av, ali ova dva su mi se učinila kao najbolja.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Najbolji antivirus??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4 ... 21, 22, 23  sledeća
Strana 3 od 23

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon