:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Jeste da nemamo obicaj da cestitamo spamerima jer ih obicno banujemo, al ovaj se izgleda nekako promuvao (o tome cu jos da popricam ozbiljnije sa moderatorima ovog sajta) a posto je to uspeo i dogurao cak i do 3000 spam-poruka, pa evo da mu cestitamo, mislim da je zasluzio.
Za tu zaslugu sam bio prinudjen i da mu dodelim status admina
Da-da (ne Dada kao Dada nego da-da kao da-da ) dragi moji, Nesa, verovali ili ne, Nesa dogurao do 3000 postova, a evo i jedne male slikovne price kako je Nesa to sve zapoceo
Jednog lepog letnjeg i suncanog dana, tacnije 10 Jun 1985 godine, nas Nesa je dobio za njegov prvi rodjendan njegovu prvu tastaturu
10 Jun 1986 godine, znaci za njegov drugi rodjendan, kupio sam mu malo napredniju verziju, tacnije "Tastatura za upucenije"
kad je Nesa napunio 5 godina, napisao je prvi program sa kojim se proslavio i krenuio najboljim putem da pravi konkurenciju Bill Gates-u
E, onda je malo sazreo i posto je naucio da sa 3 prsta na levoj i dva prsta na desnoj ruci kuca slepo, kupili smo mu prvi LapTop
I eto dragi moji, Nesa je ostareo, savladao kpmjutere i rad na njima, tako da je skoro kupio cak i nopvi moderni monitor, a malo pre toga i njegov prvi pravi kompjuter, pa pogledajte sa cim je nas Nesa postigo sve ovo, koja je to modernizacija i kako se progurao
Kad porastem, hocu i ja da imam jedan takav kompjuKTOr i da postignem i ja 3000 postova kao on
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Dule bre gde nadje ovog spamera majke ti??? I tebe je obisao po postovima, pa ti sad vidi... E kume.... cestitamo ti ja i moja jaca polovina od srca!!! Ziveo ti nama bar 120 i napisao jos 100 puta toliko!!! I da, nesto od nas....
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Dečak je čudo,
a ja ne znam bolju reč od
"Obožavam ga!!!"
I zato....
novi model Aple
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Dragi Neso-cestitam.
Samo, uspori malo. Ja kao ono, treba da te stignem!
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Sve cestitke i od mene.
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Pihhhhhh bas zavidim Nesi sto je dobio toliko lepih poklona!
No, sefe mali, samo ti nastavi, vidis da se trud ipak isplati!
Cim odvojim malo kes, dobijas od mene avio-kartu iz BG za Bec!
Sve cestitke od mene i hvala ti sto ovaj sajt postoji i sto ga od svakog zla cuvas! 8)
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Bravo Nesho, samo napred!
Samo moras malo bolje da ,,leva ruka-desni dzep'' kad ides na bilijar...
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Prvi put da ja kasnim,muzu cestitam ti,a poklon za ove tri hiljadarke cu ti licno uruciti
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Hvala vam svima, ne znam sta bih rekao, osim da sam se trudio koliko sam mogao ako se uzmu u obzir okolnosti u kojima koristim net itd itd... ja mislim da ovo i nije tako lose
Bilo bi mi izuzetno drago kada bismo se nekad i negde svi zajedno okupili, tj. oni koji to zele, pa da proslavimo sve ove nase poruke, vreme koje provodimo zajedno na ovom sajtu, sva prijateljstva, sve ljubavi koje su se ovde rodile i koje ce se radjati i sve sve sve
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Cestitam Nenade
Jeli veco doco jel ta Aple iz SILIKONSKE doline
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
oooooooooooo nesoooooooooooooo cestitam!!!!!!
dusko me dobro nsmijao!hehe
nek si se i ti dopeljao na treci kat neso!
da i ja dam doprinos tvom radu
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|