:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta mislite o ovom filmu?
Po meni je odlican horor film sa odlicnom tematikom i radnjom.. stvarno savrseno napravljeno...
[quote="njakit"]jel gledas ti neke noramlne filmove?sve neki horori,casne sestre koje otimaju decu itd.[/quote]
sta ti podrazumevas pod normalnim??
pa nisam ja kriva sto se to daje na TV...
[B][color=violet]Edit by PiNkLaDy...spokila sam ti poruke... [/B] [/color]
|
|
|
|
|
|
zdravka Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Ja se slažem, meni je film baš supr. Ona scena kad tip upadne u onu cijev je najjača. A i zamislite da se nađete u situaciji da va slijedi kamion u kojem nikog ne vidite a ide 200 na sat bez problema, iako izgleda kao starudija....A ono s očima na kraju!!! Kultni film
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
koji si ti deo gledao? posto sam ja gledala 2 deo i bilo je slicnih scena ali se nesecam tih detalja... npr to sa cijevom...?
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Grozan mi je...i bas mi se ne svidja
Cak sam od sredine krenula da premotavam i tak oubrzano gledam iz razloga sto me samo zanimalo sta ce na kraju da bude...i razocaralo me opet
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Oba dijela su losa,sto se tice price nista novo,obicni Kich
|
|
|
|
|
|
Chokoholic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang
|
|
ja sam gledao prvi deo odma prvog dana kad je izasao u bioskope i bilo je puno naroda, ali na kraju smo svi bili razocarani...ima par scena kad mozes malo da se 'trznes' ali nije nesto film...drugi deo nisam ni hteo gledati, jer mi se prvi nije svideo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|