:: |
Autor |
Poruka |
pusikar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Nov 2003 Poruke: 3
|
|
ja ga inace obozavam - bez obzira da li je to sa muskarcem ili zenom
a vi?
:LOL: je napisao/la sledeće: | Oral?! Oh,kako samo volim(o) da pricam(o) o tome! Pa,kako ja vidim,koristimo svaku mogucu priliku ne bi li se ako nista,bar prisetili svih highlightova 8)
A sad momci-koliko cesto udovoljavate vasoj voljenoj pruzajuci joj oral? Da li ocekujete adekvatnu naknadu za to ili to radite onako radi svog tj njenog zadovoljstva? Da li se podrazumeva da i vi njoj uradite oral tj da li se i to ubraja u "standardnu" predigru?
A vi devojke, kakva su vasa iskustva? Da li je bilo potrebno da "nagovarate" vaseg dragog da to uradi ili? Da li se neki neckao, da li je neki odbijao?
A sad, the main question, tantatatra: da li bi mogli da ga se odreknete? (npr vasa devojka/decko se ne oseca prijatno to da radi) |
Edit by Baraba: Spojih dve slichne teme. Jedno pitanje je originalno od pusikar, a sledeca pitanja su od chlanice :LOL: .
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
8O 8O 8O 8O Kako bre s muskarcima??? auuuuu..... ne dolazi u obzir NIKAKO ......... zenu nemoze NISTA da zameni..
|
|
|
|
|
|
D-S-L Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 595 Mesto: Mnchen
|
|
Sa MUSKARCIMAPfuiiiiiiiiii.............
Nikad nebi mi mogao muskarac da pusi............... ako imas ambiciju da sa muskarcima ok ....... Ako ti se svidja sto ne .
Ali zene niko ne moze da zameni...........
i tako ce da bude za uvek..
|
|
|
mario_84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 63 Mesto: Novi Sad
|
|
Sa zenama je sto kazu Crnogorci VRH.Po mom misljenju to je jedna o najlepshih stvari sto devojka moze da ucini muskarcu.
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Sta zena moze sve da uradi ustima...jezikom...mmmmmmmm
Ma obozavam kada mi zenska to radi.
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Sjajna stvar ali toliko reeetka....mnoge devojke se stide toga jer kontaju da je to ponizavajuce! Tako nam i treba kad smo mi muski od toga napravili sprdnju...vec cujem brdo njih kako se hvali koja im je pusila u WC-u....nije ni cudo sto sve cvikaju sada!!
|
|
|
|
|
|
melamela Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 14
|
|
oralac je sasvim normalna stvar...ne znam tko je kriv, ali činjenica je da se puno djevojaka stidi....oralno zadovoljavanje je nešto što bi trebalo davati užitak oboma....njemu jer mu godi, a njoj bi stimulans mogao biti to što njemu čini ugodu....
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
E bas tako,slazem se sa melom.Obostrano zadovoljstvo na taj nacin je skroz ok.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Citat: | oralno zadovoljavanje je nešto što bi trebalo davati užitak oboma....njemu jer mu godi, a njoj bi stimulans mogao biti to što njemu čini ugodu.... |
cek malo....a sto to kao samo zena odradjuje oral? od kad to?
|
|
|
|
|
|
melamela Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 14
|
|
naravno da ne....
ja sam to samo navela kao primjer...vrijedi i obrnuto....
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
to je toliko puno sastavni deo dobrog seksa kao i on sam . ako nema toga nema ni dobroga kresanja . naravno moje mishljenje
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
vadio si eksere Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Avg 2004 Poruke: 29
|
|
Ko u životu nije liznuo, taj se dobrano zeznuo!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|