:: |
Koji album zelite za download bez (trosenja) kredita? |
Osman Hadzic - 2004 |
|
41% |
[ 5 ] |
Selma Bajrami - 2004 |
|
8% |
[ 1 ] |
Seki Turkovic - 2004 |
|
50% |
[ 6 ] |
|
Ukupno glasova : 12 |
|
Autor |
Poruka |
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Pa dobro,Sanice i Jugovicu nisam ja to rekla da se vi ljutite!!!
A ti sto su kritikovali sajt,stvarno neznam ko su,sajt je super.
Ja sam to samo napisala,jer sam ocekivala da ce mi neko dati predlog za koga da glasam,posto stvarno neslusam ove pevace.
P.S.Nadam se da se niste naljutili!Nije mi to bila namera! Izvinite,Vi se stvarno trudite oko sajta,a onda dodje neka budala kao ja i sve to upropasti...
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Zar uvek trazis predlog od nekoga???
Ako ne slusas tu vrstu muzike ili te pevace, cemu je onda svrha da glasas???
Ti isto cudne stvari slusas, pa niko ne kaze nista... i ne bih ti rekao: Ej bree bas bezveze pesme slusas.
Jos si mlada pa ti oprastam!
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Uh hvala sto si mi to oprostio!!! Ne bih da se ti ili Sanjica ljutite na mene!!!
Seti se one poslovice:"ZA dobrim konjom prasina se dize "
Tako da oni koji kritikuju sajt,ustvari ga hvale!!!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
drhtavi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 05 Nov 2005 Poruke: 7 Mesto: Zgareb
|
|
Ma ja mislim da su krediti bezveze ako fali pjesama za site,ja ću ih poslat webmasteru, 10000 narodnih i oko 8000 domacih
|
_________________ THE BEAT FLEET |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
drhtavi je napisao/la sledeće: | Ma ja mislim da su krediti bezveze ako fali pjesama za site,ja ću ih poslat webmasteru, 10000 narodnih i oko 8000 domacih |
A ko te je pitao za misljenje o kreditima?
Mogao bi da pogledas o cemu se radi u temi, ako nemas sta da napises onda je zaobidji. Plati server jedan mesec, muzike imamo dovoljno!
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
Ja sam za Sekija
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
jagg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 26 Okt 2005 Poruke: 111 Mesto: Dubai
|
|
jel ima nekih atraktivnijih albuma, il sam ja jos premlad da razumijem neke stvari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zasto muciti uopce ljude sa kreditima i to , pustite free download ili stavite neku uplatu,donaciju....bez uvrede...pozdrav iz zg
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
drhtavi je napisao/la sledeće: | Zasto muciti uopce ljude sa kreditima i to , pustite free download ili stavite neku uplatu,donaciju....bez uvrede...pozdrav iz zg |
Otvori ti sajt pa pusti free download, pa kad budes platio 300 eura server jer svi dolaze samo da vuku muziku, onda cu da te pitam. Do tada, mislim da ipak mi znamo MALO bolje od tebe sta, zasto i kako.
Sad se vratite temi. Bez suvisnih komentara, bice brisani.
|
|
|
|
|
|
Dobro sanjice nemoras se pravit vazna,"znamo mi bolje od tebe.."zznam da se placa server i da nema dzabe,pa uvedite uplate,donacije i to i problem rijesen
GLASAM ZA SEKIJA
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
dr.igi je napisao/la sledeće: | Ovaj vikend predlozi su vam bas uzasni ! | Slazem se,fakat su albumi "za bacit"...Turbofolk at its best .Zato necu glasati.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
|
|
|
drhtavi je napisao/la sledeće: | Dobro sanjice nemoras se pravit vazna,"znamo mi bolje od tebe.."zznam da se placa server i da nema dzabe,pa uvedite uplate,donacije i to i problem rijesen
GLASAM ZA SEKIJA |
Nemam ja nikakve potrebe da se "pravim vazna" kako si ti to lepo srocio, ali ne mozes ti niti bilo ko da nam odredjujete sta cemo mi i kako cemo, jer ipak MI radimo na ovom sajtu i mi placamo server. Prema tome mi znamo malo bolje od tebe i bilo koga drugog koliko mozemo da se "sirimo". Daj Boze da bude jednom tako da mozemo da placamo servere bez da vas uslovljavamo na bilo sta, ali situacija nije takva.
Temu zakljucavam.
@Klinka tema nije da li hoces da glasas ili neces, u buduce zaobidji temu ako nemas sta da napises.
P.S. Posle konsultacije sa NenadS, odlucili smo da vise ne postavljamo albume za download BEZ kredita, tome zahvalite sami sebi.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|