www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poseban je dan Vecin je rodjendan
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mojoj naj naj prijateljici zelim sve naj naj jer jedino to i zasluzuje! Wink

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i zelim ti svu srecu ovoga sveta a ostalo ce samo doci

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo po drugi put da ti cestitam i pozelim sve najbolje draga Wink

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi prijatelji
divno je znati da svuda po svetu postoje ljudi
koji imaju ovako lepe reči i želje za tebe!

Hvala vam svima
divni ste zaista!

I kao slavljenik, imam i ja jednu želju za sve vas:
da dugo godina u zdravlju, sa osmehom i puno ljubavi
dolazite na ovaj sajt!
To je želja duplog slavljenika
koji danas, sem rođendanskog
ima i slavlje dvogodišnje "registracije" na najbolji
www.domaci.de

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

happy birthday!! i nek ti se ispune sve zelje.

*Nebojsa*
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Zvornik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan ti rodjendaaaaaan,sunce moje dragoooooooooooo!!!Sve najbolje Veco. Very Happy

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 07, 2005 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjandan vjestce nad vjesticama :redlips2: :redlips2: :hearts: :rodjendan: :hiphip: :hiphip: :konobar: :zdravica: :zdravica: :zelenaveca: :zelenaveca:

i zelim ti jos puno sretnih godina

465: :band: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :kapa: :ziveli_mi: :rodjendan: :torta: :dvasrca: :occasion1: :occasion1: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion4: :occasion2: :occasion4: :occasion2: :occasion2: :occasion5: :occasion6: :occasion6: :occasion6: :occasion7: :occasion7: :wav: :wav: :signyeah: :142: :142: :142: :142: :37: :142: :142: :142: :142: :117: :120: :120: :120: :120: :69: :56: :56: :80: :71: :88: :71: :80: :77: :78: :102: :107: :92: :69: :71: :88: :305: :305: :305: :huhu: :sok: :ruzica: :kugla: :rodjendan: :autic: :leptir:

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 07, 2005 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan veco - necu reci koji jer sam fini clan ujmuda Mr. Green Wink

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 08, 2005 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga zili,
veštico sa stilom
hvala na predivnoj i najveselijoj čestitku
koja je stigla
izmamila je poseban osmeh
Mr. Green

A za fine članove UjMuD-a
poseban pozdrav i poklon
od slavljenice

...................
začinjeno 8)

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 10, 2005 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked ..ijaooo kad pre 38 ?!?! auu veco... 8)

srecan ti rodjendan drugarice moja.shaljem ti jedan big kiss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 10, 2005 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste sa zakasnjenjem..ali neka ti je srecan rodjendan draga veco..ne mogu ti pozeleti nista sto ti vec ostali nisupozeleli...ali zelim ti da ostanes ovo sto jesi i budes srecnija nego ikad..zasluzujes to

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

SLAKI33
Banovan!

Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 04 Avg 2005
Mesto: U snovima mnogih...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 10, 2005 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja ti cestitam sa zakasnjenjem.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Poseban je dan Vecin je rodjendan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon