:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
TAIPEI - Muškarac, koji se u srijedu ušuljao u kavez s lavovima u zoološkom vrtu na Tajvanu i pokušao preobratiti kralja životinja na kršćanstvo, zbog svoje je čudne misionarske namjere završio u bolnici s velikim ugrizom na nozi.
"Isus će vas spasiti", viknuo je 46-godišnji muškarac obraćajući se afričkom lavu i lavici koji su se odmarali ispod stabla u kavezu. Iz nepoznatog razloga muškarac je tada uzudignuvši obje ruke rekao: "Hajde, ugrizite me!" Nesvakidašnji događaj zabilježila je kamera jednog posjetitelja zoološkog vrta.
Na snimci se vidi kako je u jednom trenutku mužjak krenuo prema svojem "dušebrižniku" te ga ugrizao za desnu nogu prije nego što su čuvari vodenim topovima i pištoljima za uspavljivanje potpuno onemogućili životinje.
Srećom da je uprava zoološkog vrta nahranila lavove neposredno prije propovjednikova ulaska u kavez jer bi u suprotnom vjerojatno završio u njihovim želucima.
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
bas sam optimistu gledala na dnevniku
|
|
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
aaaaaaaaaaaahhahahahha a sta reci na ovo?
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|