www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ziliiiiiiiiii stigla na nebu! :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 7:22 pm    Naslov poruke: Ziliiiiiiiiii stigla na nebu! :) Na vrh strane Na dno strane

Ziliiiii Piliiiiiiii moja prva ljubav medju prijateljicama...

Znao sam da ces ubrzo da stignes do 10. sprata, tj. na nebu (bar ti)! Wink

Bilo bi suvise da objasnjavam zasto tebe posebno lolim Embarassed ...

Mnogo te cenim, postujem, i uvek si bila tu kad mi neko bio potreban za pricu... dala mi sjajne savete, ucinila da neki svoj stav promenim, kritikovala me i sa tim mi otvorila oci uvezi nekih situacija a uvek si mi bila sjajna frendica i ostaces (nadam se)! Wink

Ti si prava likcina i lavica... i zaista sve najlepse o tebi mislim (a i pricam) i jako jako te gotivim... nadam se da ces jos dugo da budes na forumu a jos duze da budes moja prijateljica! Embarassed

Loli i bubi te tvoj Jugo... Wink

You are my best friend,
My very best friend,
You make me happy,
Everyday,
You share your great snacks,
You share your best toys,
So please don't take
My best friend away.

Izvoli, posluzi se posto znam da to volis! Wink

Za uspomenu...

Poslednja prepravka: Jugović datum Uto Nov 01, 2005 7:41 pm; ukupno izmenjena 1 put

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj jugo kako slatko... Crying or Very sad hvala :165:
:drugarcine:

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Zilika!!! =D>

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala nastasija Very Happy

ann02
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Sep 2005

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 8:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo i od mene Razz

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam zili Very Happy
Nema te doduse da se ganjamo po ujmudu u poslednje vreme, ali se nadam da ce se to uskoro promeniti. Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 8:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno Cestitke i od mene svaka ti cast ZILI

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ehej veco Smile
Samo što ti čestitah za 9000, nadjoh se opet ovde Rolling Eyes Wink
Ako, samo nastavi da budeš tako slatka i blesava Laughing

ČESTITAM

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 10:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala ann Very Happy

kure...ja sam uvijek tu i promatram Wink

crna hvala... :blowkiss:

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Zilika!!!
Sve najbolje i od mene

Samo za tebe Wink

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam zili, svaka cast.

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 02, 2005 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke cestitke i od mene

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ziliiiiiiiiii stigla na nebu! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon