:: |
Autor |
Poruka |
Kezmanomania Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 109 Mesto: IJmuiden
|
|
Za koji mesec je izvlacenje grupa a na leto i pocinje svetsko prvenstvo u fudbalu.
Sta vi mislite, ko ce biti prvak? Ko ce da iznenadi?
Dal ce te ici da navijate? itd.
Ja mislim;
Da ce prvak biti Brazil, Argentina ili Holandija (Ali Brazil ipak ima najvise sanse)
Ako neko ima sanse da iznenadi onda su to po meni ekipe Meksika, Obala Slonovace, SCG, Ukraina i Svedska.
I nadam se da cu ici. Nisam daleko samo treba da se srede karte.
Zao mi je samo Bosne, bio bi spektakl da su se i Hrvatska i SCG i BiH kvalifikovali.
|
|
|
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
Ne znam jos kako da prognoziram! Sacekacu prvo da vidim zreb. Ipak ce tu biti presudan i raspored utakmica i ko gde igra. Samo se nadam da se nasi nece obrukati!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Bivsi kapiten nemacke fudbalske reprezentacije Lotar Mateus vodice zreb za Svetsko prvenstvo 2006. godine, koji ce se odrzati 9. decembra u Lajpcigu.
Svetski kup naredne godine pocinje 9 juna, a zavrsava se mesec dana kasnije
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
Zelim da nasa reprezentacia ostavi dobar utisak
Na tom prvenstvu navijacu pored nase reprezentacije,za Brazil i Argentinu.
Bilo bi dobro da sa nama u grupi budu Englezi ,Holandani ,URUGVAJCI,Korejanci,meksikanci i neki Arapi
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Brazil bez premca
Nasi - samo da prodju grupu a onda sta bude
|
|
|
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
Pa reprezentacije Brazila, Argentine, Engleske, Holandije moraju se uvek brojat ko po meni moze da iznenadi su reprezentacije SCG, Ukrajine a uvek se nadje i neki autsajder koji dodje do cetvrtfinala i mozda cak polufinala sto i ovog puta nece bit drugacije!!
A dali cu gledat e brale ovde u njemackoj moras igrat nagradne igre da stignes do karata ili dat 1000 do 2000 za kartu preko Ebay-a pa ti vidi kako ces gledat pa cuo sam da mozes do karata preko drugih saveza pa cu da vidim
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
prvak ce,mislim,biti brazil.a iznenadjenje...ceska ima mnogo dobrih igraca a ne ubraja se u favorite
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
boksha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: BG
|
|
JA mislim da je vreme da Englezi urade nesto , a iznenadjenje ce biti GAna, realno ako ne odemo barem u cetvrfinale nista nismo uradili
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
ja mislim da ce italijani, a sto se nas tice daj boze da prodjemo sledecu fazu i plasiramo se u osminu finala
|
|
|
|
|
|
CakumPakum Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 16
|
|
Mogu ruku u vatru da stavim da ce Brazil da bude sa nama u grupi...
Jel' istina da smo mi u poslednjem sesiru???
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
naravno da jeste, pa to mesto i zasluzujemo
|
|
|
|
|
|
nspanter Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Nov 2005 Poruke: 19 Mesto: JHGMHG
|
|
Kao iskusan kladionicar mogu vam reci da brazil ima najvecih sansi da osvoji WC 2006, ali ne bih iskljucio ni Englesku koja ima najbolju odbranu na svetu. Sto se tice nas najvise bih voleo da od reprezentacija iz prvog sesira izvucemo Francuze posto su stvarno losi. Njima treba 11 lopti da bi mogli da igraju kako zele, trener im je katastrofa.
|
_________________ PANTER |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|